Mega Channel… returns !

Δέκα μέρες μετά την προφορική συμφωνία των στελεχών του Mega με τις τράπεζες, μία ακόμα εξέλιξη χαρίζει ελπίδα και αισιοδοξία στους ανθρώπους του πάλαι πότε μεγάλου καναλιού που παρά το ότι παραμένουν απλήρωτοι, δεν το βάζουν κάτω.

Οι μέτοχοι του σταθμού έλαβαν και εγγράφως την σύμφωνη απάντηση των τραπεζών Πειραιώς και Alpha, στις οποίες το κανάλι έχει δανειακές υποχρεώσεις ύψους 65 εκατομμυρίων ευρώ. Τις επόμενες ώρες, μάλιστα, αναμένεται και η γραπτή συμφωνία από τις τράπεζες Εθνική και Eurobank.

Από τη στιγμή που όλα τα παραπάνω πάρουν το δρόμο τους, ένας νέος αγώνας θα ξεκινήσει προκειμένου η εταιρία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ να υπαχθεί στις διατάξεις του άρθρου 106β του πτωχευτικού νόμου, αλλά και να εξετάσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Όσον αφορά στον νέο διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών; Όπως σας είχαμε γράψει, το πιθανότερο σενάριο είναι μία νέα εταιρία, στην οποία θα συγχωνευτεί το Mega και που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν έχει ήδη δημιουργηθεί καθώς και το σε ποιον ανήκει, να λειτουργήσει ως κέλυφος για την διεκδίκηση του πολυπόθητου εισιτηρίου για τον κόσμο των media.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss