Μένιος Φουρθιώτης: Εκτός Open TV – Tέλος τα Αποκαλυπτικά

Στην κρίση του τηλεοπτικού σταθμού Open (πρώην Έψιλον) βρίσκεται πλέον η «τύχη» της εκπομπής Αποκαλυπτικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Πρωτοδικείο της Αθήνας απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του παρουσιαστή κατά καναλιού «Έψιλον» και των εταιριών Dimera και Ραδιοτηλεοπτική. Η απόφαση του δικαστηρίου δημοσιευθηκε σήμερα με τον αριθμό 7738/2018.

Με την επίμαχη κρίση φαίνεται πως δεν διατηρείται η προσωρινή διαταγή που είχε εκδοθεί υπέρ του Μένιου Φουρθιώτη, καθώς η ισχύς της ήταν μέχρι την έκδοση απόφασης των ασφαλιστικών μέτρων. Υπενθυμίζεται ότι η προσωρινή διαταγή είχε εκδοθεί τον περασμένο Ιούλιο και υποχρέωνε το κανάλι να διατηρήσει τη συνεργασία του με το Μένιου Φουρθιώτη στο τιμόνι της εκπομπής, όπως προέβλεπε η σύμβασή του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που αφορούσαν στη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων αιχμή του δόρατος ήταν η τροποποιητική σύμβαση που φέρεται να έχει υπογράψει ο παρουσιαστής με τον τηλεοπτικό σταθμό στις 7 Αυγούστου του 2017, τέσσερις μόλις ημέρες πριν το κανάλι αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς και περάσει στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη. Η πλευρά των εταιριων αμφισβήτησε την εν λόγω σύμβαση, ενώ οι δικηγόροι του Μένιου Φουρθιώτη είχαν επισημάνει πως σύμβαση ήταν γνωστή στη νέα διοίκηση του καναλιού.

Η ανακοίνωση του OPEN

“Δυνάμει της σχετικής δικαστικής απόφασης η συνεργασία του OPEN με τον κ. Μένανδρο Φουρθιώτη διακόπτεται οριστικά και ως εκ τούτου από εδώ και πέρα παύει τελεσίδικα η μετάδοση των εκπομπών του”, τονίζει με μια λιτή ανακοίνωσή του το κανάλι.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss