Mercedes – Benz, Πίτερ Φόντα καί τα αδέρφια Κοέν…σε ένα διαφημιστικό – φόρος τιμής. (video)

Η διαφήμιση με την πολύτιμη και σπάνια υπογραφή των Κοέν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με την Mercedes να φαίνεται να έχει πάρει κεφάλι στον άτυπο “διαγωνισμό” για το καλύτερο διαφημιστικό στο φετινό Super Bowl.

 

Οι αδερφοί Κοέν, πάντα δίνουν το δικό τους στίγμα, σε ότι καί να κάνουν.Έτσι λοιπόν όταν η Mercedes τούς ανέθεσε να φτιάξουν ένα διαφημιστικό γιά τήν καινούργια AMG GT C Roadster, γιά το πρόσφατο Super Bowl, η επιτυχία του ήταν σίγουρη.

Αυτοί με τήν σειρά τους ανέθεσαν στον “Ξένοιαστο Καβαλάρη” Πίτερ Φόντα να ερμηνεύσει μια νέα εκδοχή του χαρακτήρα που υποδύθηκε στη θρυλική ταινία του 1969, αλλάζοντας φυσικά την κλασική Χάρλεϊ που είχε τότε με το εν λόγω πολυτελές μοντέλο αυτοκινήτου.

 

Στο φιλμάκι βέβαια δέν θα μπορούσε να λείψει και η αφίσα της ταινίας, ένας ελάχιστος φόρος τιμής στον απίθανο Ντένις Χόπερ που έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2010.

Σε ένα μπάρ, κάπου στη  Αμερική, μια παρέα από χαρλεάδες πίνουν και τσακώνονται ενώ στο τζουκ μποξ παίζει το θρυλικό Born to be Wild.Ξαφνικά η πόρτα ανοίγει και το μπαρ φωτίζεται από το μεσημεριάτικο φως της… Άγριας Δύσης.Ένας θηριώδης Αφρομερικανός τους λέει για κάτι που δεν έπρεπε να έχει συμβεί.

Κάποιος μας μπλόκαρε δηλώνει, εννοώντας ότι κάποιος έχει μπλοκάρει τις μηχανές τους.Τρέχουν όλοι έξω έτοιμοι για καυγά, όμως, με το που βλέπουν την πανέμορφη Mercedes και τον οδηγό της, Πήτερ Φόντα, πρωταγωνιστή του Easy Rider, σαστίζουν…

https://www.youtube.com/watch?v=BvHFM8c7cPM

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss