Μια άγνωστη παραλία που μαγεύει όποιον την επισκέπτεται!

Δεν την γνωρίζουν πολλοί αλλά όσοι ξέρουν τη συγκεκριμένη παραλία δεν μπορούν να την χορτάσουν. Ο λόγος για την παραλία «Του Στεφάνου» που βρίσκεται 22 χλμ βορειοανατολικά των Χανίων της Κρήτης.

Η συγκεκριμένη παραλία είναι δίπλα στην περιοχή Σεϊτάν Λιμάνια και 2 χλμ ανατολικά από το χωριό Χορδάκι του οποίου οι κάτοικοι την λατρεύουν και την προσέχουν σαν τα μάτια τους. 

Αυτό που είναι εντυπωσιακό με την συγκεκριμένη παραλία είναι πως λόγω των απότομων βράχων που υπάρχουν τριγύρω δεν επηρεάζονται τα νερά από τις καιρικές συνθήκες. Είτε έχει κύμα είτε όχι, όσοι κολυμπούν σε αυτήν την παραλία δεν καταλαβαίνουν καμιά διαφορά γιατί εκεί δεν φτάνει ποτέ ούτε ίχνος κύματος. 

Για να φτάσει κανείς στην «Του Στεφάνου» θα πρέπει να το κάνει με σκάφος. Αν δεν έχετε σκάφος τοτε απλά θα πρέπει να κάνετε μια κατάβαση 15 λεπτών μέσω ενός βατού μονοπατιού. Αξίζει, άλλωστε τον κόπο αν είναι να αντικρύσετε κάτι τόσο μοναδικό.

Ευτυχώς την παραλία δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα πολλοί αλλά σίγουρα αποτελεί αγαπημένο προορισμό των κατοίκων του χωριού Χορδάκι το οποίο βρίσκεται μόλις 2 χλμ μακριά από αυτήν.

Τα πολλά λόγια είναι περιττά! Δείτε απλά τις εκπληκτικές φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα και αν έχετε σκοπό να επισκεφτείτε τα Χανιά φέτος, αξίζει να περάσετε και από την παραλία «Του Στεφάνου».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss