Η Microsoft δοκιμάζει το mobile Outlook με ενσωματωμένη τη Cortana

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Microsoft αυτή τη περίοδο δοκιμάζει την ενσωμάτωση της Cortana στην mobile έκδοση του Outlook. Πηγές του The Verge επιβεβαιώνουν ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω σε μία έκδοση του Outlook για το iOS καθώς και σε μία έκδοση για το Android που διαθέτουν τη ψηφιακή βοηθό της Microsoft, Cortana ενσωματωμένη (built-in).

Με αυτό τον τρόπο, οι χρήστες του email client της Microsoft θα μπορούν να έχουν τη ψηφιακή βοηθό να τους διαβάζει ή ακόμα και να απαντάει σε ηλεκτρονικά μηνύματα.

Με τέτοιο επίπεδο ενσωμάτωσης, θα μπορούσατε για παράδειγμα να ζητήσετε από τη Cortana να σας διαβάσει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή να της ζητήσετε να σας διαβάσει emails από συγκεκριμένους ανθρώπους, κάτι αναμφισβήτητα χρήσιμο για χρήστες που βρίσκονται on-the-go.

Η Cortana με τον καιρό γίνεται όλο και πιο χρήσιμη όσον αφορά στα emails. Πέρυσι η Microsoft ανακοίνωσε τη διάθεση της δυνατότητας να σαρώνει τα email σας και να σας θυμίζει να κάνετε συγκεκριμένες εργασίες ενώ πραγματοποίησε και επίδειξη ενός νέου χαρακτηριστικού που θα επέτρεψε στη ψηφιακή βοηθό να ταξινομεί ή να συνοψίζει τα email σας. To The Verge αναφέρει πως αυτή τη περίοδο η Microsoft δοκιμάζει το χαρακτηριστικό εσωτερικά, και πριν λανσαριστεί, το χαρακτηριστικό θα περάσει από beta testing.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss