Mindhunter: Στο μυαλό… του David Fincher (trailer)

Δεν είναι μυστικό, το οτι ολο και περισσότεροι ταλαντούχοι σκηνοθέτες και ηθοποιοί, έχουν στρέψει, για τα καλά, την πρόσοχή τους στην τηλεόραση.

Έτσι, ας καλωσορίσουμε (ξανά) τον David Fincher, ο οποίος μετά την απογείωση του House of Cards το 2013, επιστρέφει στο Netflix, με την νεα του σειρά Mindhunter, ενα ψυχολογικό θρίλερ – με έντονο άρωμα Zodiac – που περιστρέφεται γύρω από την ιστορία ενός πράκτορα του FBI που φτιάχνει τα προφίλ και αναζητά τα ίχνη επικίνδυνων serial killers.

Στήν σειρά, που θα κάνει πρεμιέρα από το δίκτυο του Netflix στίς 13 Οκτώβριου και βασίζεται στο βιβλίο Mind Hunter: Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit των John Douglas και Mark Olshanker, πρωταγωνιστούν οι Jonathan Groff (Looking), Anna Torv (Fringe) και Hannah Gross (Unless).

Την σκηνοθεσία, γιά τα πρώτα δύο επεισόδια καθώς καί το season φινάλε τής σειράς, έχει αναλάβει ο David Fincher, μαζί με τούς  Asif Kapadia, Tobais Lindholm & Andrew Douglas, ενω στην παραγωγή δίπλα απο το όνομα του Fincher, φιγουράρει φαρδύ-πλατύ, το όνομα της Charlize Theron, στην θέση τής συμπαραγωγού.

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=7gZCfRD_zWE

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss