Νεκρός από σφαίρα οδηγός ταξί στην Καστοριά

Νεκρός στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς βρέθηκε απόψε ένας οδηγός ταξί, ηλικίας 52 ετών, με τις πληροφορίες να λένε ότι ο άνδρας έχει πυροβοληθεί. Ακόμη είναι άγνωστο εάν έχει αυτοπυροβοληθεί ή εάν έχει δεχθεί σφαίρα από κάποιον.

Αστυνομικές πηγές λένε ότι ο άνδρας βρέθηκε νεκρός έξω από το ταξί του με μια σφαίρα στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT.gr ο 53χρονος ήταν 40 με 50 μέτρα μακριά από το ταξί του και είχε τραύμα από πυροβόλο όπλο στον κρόταφο. Έχει βρεθεί κάλυκας, ο οποίος φαίνεται να είναι από όπλο 45 χιλιοστών αλλά περισσότερα στοιχεία θα δείξει η βαλλιστική.

Αυτή την ώρα επικρατεί πανικός σε όλη την Καστοριά. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή ενώ συναγερμός έχει σημάνει σε όλη την πόλη όπως βλέπετε στις πρώτες εικόνες από το αιματοβαμμένο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικοί του άνθρωποι έψαχναν τον οδηγό ταξί από νωρίς το απόγευμα. Συγκεκριμένα, γύρω στις 17:30 άρχισαν να τον αναζητούν γιατί δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Νεκρός βρέθηκε λίγο πριν τις 21:00.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, εντοπίστηκε το όχημά του στην περιοχή της Λεύκης, μέσω του συστήματος των Ραδιοταξί που διαχειρίζεται εταιρία στην Αθήνα.

Όλα αυτά, την ώρα που παραμένει ασύλληπτος ο μανιακός δολοφόνος των ταξιτζήδων στην Αθήνα. Μάλιστα, στο πρώτο άκουσμα της είδησης, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν μήπως συνδέονται οι υποθέσεις. Ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν αυτό το σενάριο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss