Νεκρός ένας ληστής, συνελήφθησαν δύο, ξέφυγε ο τέταρτος στο Παλαιό Φάληρο

Γεωργιανοί προσπάθησαν να ληστέψουν διαμέρισμα, αλλά η αστυνομία έφτασε έγκαιρα. Θάνατος του ενός, που έπεσε από το μπαλκόνι, συνελήφθησαν δύο που προσπάθησαν να πηδήξουν το μπαλκόνι. Κατάφερε να ξεφύγει ο τέταρτος, τον αναζητεί η αστυνομία, που τον χαρακτηρίζει “οπλισμένο κι επικίνδυνο”

Όπως έγινε γνωστό απο την αστυνομία, άγνωστοι εισέβαλαν σε διαμέρισμα του 8ου ορόφου πολυκατοικίας, όπου μένει ηλικιωμένο ζευγάρι και με την απειλή πιστολιού επιχείρησαν να τους ληστέψουν.

Προφανώς, όμως, κάτι αντελήφθη ο γιος του ζευγαριού, ο οποίος μένει στο επάνω διαμέρισμα, και τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση. Επιτόπου έσπευσαν περιπολικά και μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ και οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή, πριν προλάβουν να φύγουν οι ληστές.

Οι ληστές, για να διαφύγουν, πήδηξαν από τον 8ο στον 7ο όροφο της πολυκατοικίας. Οι δύο συνελήφθησαν, ο τρίτος έπεσε από τον 7ο όροφο στο κενό και σκοτώθηκε, ενώ ο τέταρτος κατάφερε να διαφύγει και γι αυτόν τον λόγο έχει αποκλειστεί η περιοχή και είναι σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση.

Ανοιχτό είναι και το ενδεχόμενο ο τέταρτος ληστής, ο οποίος είναι «ένοπλος και επικίνδυνος» να έχει κρυφτεί σε διαμέρισμα της πολυκατοικίας, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία καθώς οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Στο διαμέρισμα των ηλικιωμένων εντοπίστηκε σακίδιο με χρυσαφικά και όπλα, τα οποία άφησαν οι δράστες στη βιασύνη τους για να ξεφύγουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες κατά τη διάρκεια της ληστείας φίμωσαν την άτυχη ηλικιωμένη και της αφαίρεσαν αντικείμενα αξίας.

Πλάνα από το σημείο από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss