Νέο 49 ιντσών gaming monitor από τη Samsung

Η Samsung ανακοίνωσε μία νέα σειρά monitors, ειδικά για gamers, που κάνει χρήση της τεχνολογίας QLED που έχουμε δει σε τηλεοράσεις της και είναι ultra-wide. Το κορυφαίο μοντέλο είναι το CHG90, που επιδεικνύει διαγώνιο 49 ιντσών.

Εκτός από το ultrawide μοντέλο όμως των 49 ιντσών, η εταιρεία ανακοίνωσε και δύο μικρότερα (CHG70) στις 27 ίντσες και στις 32 ίντσες, τα οποία χρησιμοποιούν τεχνολογία βελτιστοποίησης HDR (High-Dynamic Range), με στόχο την παραγωγή ρεαλιστικότερων και μεγαλύτερης λεπτομέρειας εικόνων.

Και τα τρία monitor χρησιμοποιούν τη τεχνολογία QLED (Quantum Dot light-emitting diode), που σύμφωνα με τη Samsung προσφέρει μεγαλύτερο χρωματικό εύρος, ειδικά στα σκούρα κόκκινα και πράσινα, με τα χρώματα γενικότερα να είναι φωτεινότερα και καλύτερα, με καλύτερα επίπεδα αντίθεσης και βαθύτερα μαύρα. Οι οθόνες χρησιμοποιούν επίσης τη τεχνολογία FreeSync 2 της AMD για stutter-free και tear-free gaming.

Η Samsung CHG90 έχει αναλογία πλευρών 32:9 και υποστηρίζει ανάλυση Double Full HD (DFHD), δηλαδή 3840 x 1080 pixels. Υποστηρίζεται rapid millisecond response time και ρυθμός ανανέωσης 144Hz καθώς και προηγμένη, four-channel τεχνολογία σάρωσης ώστε να αποτρέπεται το motion blur σε όλο το μήκος και πλάτος του πάνελ, καθιστώντας την οθόνη ιδανική για racing, first-person shooting παιχνίδια, για flight simulators και γενικότερα για παιχνίδια με έντονη δράση.

Εκτός επίσης από το Game Mode, ένα χαρακτηριστικό που βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις όταν παίζετε παιχνίδια όταν συνδεθεί σε PC ή σε κονσόλα, οι οθόνες διαθέτουν ένα OSD dashboard, που είναι σχεδιασμένο για να λειτουργεί απρόσκοπτα και σε συνάρτηση με τα interfaces των παιχνιδιών. Το 49 ιντσών μοντέλο (με δυνατότητες TV) θα διατεθεί με τιμή $1500, ενώ το 32άρι και το 27άρι μοντέλο με τιμή $700 και $600.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss