Νέο ρεκόρ τηλεθέασης στο SurvivorGR

Νέο ρεκόρ τηλεθέασης σημείωσε το χθεσινό επεισόδιο του #SurvivorGR  της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Τι ποσοστό τηλεθέασης έκανε το ριάλιτι επιβίωσης το βράδυ της Δευτέρας;

2.074.096 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό το “Survivor”, που στο νεανικό κοινό 15-44 σημείωσε κατά μέσο όρο 47% ενώ έφτασε μέχρι και 57,4%. Μάλιστα στο σύνολο έφτασε μέχρι το 46,2%, ενώ το κανάλι χτύπησε κόκκινο στο μέσο όρο της ημέρας στο νεανικό κοινό αφού ήταν πρώτο με 22,3%.

Σε αγώνα θρίλερ εξελίχθηκε η χθεσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων του “Survivor” για την κατάκτηση της ασυλίας, αφού η νίκη κρίθηκε στον πόντο! Μετά από έναν ανατρεπτικό αγώνα οι «Διάσημοι» κατάφεραν να κερδίσουν την ασυλία, ενώ οι «Μαχητές» κλήθηκαν στο «Συμβούλιο του Νησιού» να ψηφίσουν τους προτεινόμενους προς αποχώρηση από την ομάδα τους.

Σύμφωνα με την ψηφοφορία, προτεινόμενη προς αποχώρηση είναι η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ορέστης Τσανγκ, έχοντας κερδίσει τον αγώνα της ατομικής ασυλίας, ψήφισαν προς αποχώρηση την Ελένη Δάρρα και την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου αντίστοιχα.

Οι «Μαχητές» παρά το ελάχιστο φαγητό που είχαν στη διάθεσή τους μετά την ανανέωση των προμηθειών, πήραν δυνάμεις και στην αρχή του αγώνα για την ασυλία προηγήθηκαν με 6-0. Όλα έδειχναν πως μπορούσαν να κερδίσουν, όμως η ανατροπή έγινε και οι «Διάσημοι» κατόρθωσαν να καλύψουν τη διαφορά και να ισοφαρίσουν με 9-9. Ο αγώνας κρίθηκε στη σκυταλοδρομία ανάμεσα στους Μάριο και Σάρα από τους «Μαχητές» και Ειρήνη Παπαδοπούλου και Γιώργο Αγγελόπουλο από τους «Διάσημους», με τους τελευταίους να κερδίζουν.

https://www.youtube.com/watch?v=0VkHfQSbKr0

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss