Το Netflix ανακοίνωσε την δεύτερη σεζόν του Castlevania

Πρίν καν στεγνώσει το μελάνι των σεναριογράφων της νέας σειράς του Netflix, Castlevania, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την κλασσική σειρά βιντεοπαιχνιδιών και ακολουθεί, το τελευταίο επιζών μέλος της φατρίας Belmont που προσπαθεί να σώσει την Ανατολική Ευρώπη από τα χέρια του Vlad Dracula Tepe,

η streaming πλατφόρμα, μόλις μετά την προβολή των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων, ανανέωσε την σειρά και για δεύτερο κύκλο. Όχι όμως μόνο αυτό, αλλά αύξησε και των αριθμό των επεισοδίων σε οχτώ, σε σχέση με τα τέσσερα του πρώτου κύκλου.

Ο Adi Shankar, o εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, είχε σχολιάσει στις αρχές project του “Castlevania” στη σελίδα του στο Facebook, ότι ο δεύτερος κύκλος θα ακολουθήσει το 2018, κάτι το οποίο η streaming υπηρεσία δεν είχε επιβεβαιώσει τότε.

Η σειρά κινουμένων σχεδίων αποτελεί δημιούργημα του Frederator Studios, ενώ το σενάριο υπογράφει ο γνωστός Warren Ellis. Στην παραγωγή έχουμε τον Shankar, όπως προαναφέρθηκε, μαζί με τους Warren Ellis, Kevin Kolde και Fred Seibert. Όλα αυτά τα ονόματα φαίνεται ότι θα επιστρέψουν στους ‘ρόλους’ τους για τον δεύτερο κύκλο, και όχι μόνο αυτοί, αλλά και οι ηθοποιοί που χαρίζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες.

Το cast της σειράς αποτελείται από τους Richard Armitage (The Hobbit trilogy) ως Trevor Belmont, Graham McTavish (The Hobbit, Preacher) ως Dracula, James Callis (Battlestar Galactica) ως Alucard, Emily Swallow (Supernatural) ως Lisa, Matt Frewer (Orphan Black) ω The Bishop, Tony Amendola (Annabelle) ως The Elder και Alejandra Reynoso (G.I. Joe: Renegades) ως Sypha Belnades.

Ολόκληρη η πρώτη σεζόν του Castlevania είναι ήδη διαθέσιμη στο Netflix.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss