Το Netflix παρουσιάζει την πρωτότυπη σειρά The Innocents, με ένα πρώτο teaser

Το Netflix έδωσε στήν κυκλοφορία ενα teaser απο την επερχόμενη σειρά του, με τίτλο The Innocents, ενω παράλληλα ανακοίνωσε και το cast της σειράς, η οποία είναι παραγωγή της βρετανικής εταιρείας New Pictures.

Η σειρά, η οποία έχει ενα περίεργο πάντρεμα Sci-Fi, περιπέτειας και φαντασίας, μας διηγείται την ιστορία δυο εφήβων, του Χάρι και της Τζουν, οι οποίοι φεύγουν από τις καταπιεστικές τους οικογένειες για να ζήσουν μαζί, για να κάνουν μια νέα αρχή. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν.

Σύντομα όμως θα συνειδητοποιήσουν ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, καθώς ξεκινούν ένα ασυνήθιστο ταξίδι αυτοανακάλυψης, το οποίο ανατρέπει το αθώο τους όνειρο. Τα μυστικά που τους έχουν αποκρύψει οι γονείς τους δοκιμάζουν την αγάπη τους σε οριακό σημείο. Ταυτόχρονα, το αναπάντεχο χάρισμα που διαθέτουν απελευθερώνει ισχυρές δυνάμεις, ικανές να τους χωρίσουν για πάντα.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν η Sorcha Groundsell (Η Κλίκα, Iona, Sleeping Lions) στο ρόλο της June, ο Percelle Ascott («Wizard vs. Aliens», «The Weekend Movie») στο ρόλο του Harry και ο Guy Pearce («Los Angeles Confidential», «Memento») στο ρόλο του Halvorson.

Το «The Innocents» θα διατεθεί μέσα απο το Netflix μέσα στο 2018.

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=Qb2_46mWCBo

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss