Nightflyers: Το μυθιστόρημα του George R.R. Martin σκορπίζει τον τρόμο (trailer)

Το κανάλι Syfy κυκλοφόρησε ενα trailer, μια πρώτη ματιά καλύτερα, για την σειρά Nightflyers η οποία και βασίζεται σε ένα μυθιστόρημα του 1980 το οποίο υπογράφει ο George R.R. Martin, δημιουργός της τεράστιας επιτυχίας Game of Thrones.

Και ενώ το trailer δεν αποκαλύπτει και πάρα πολλά, υπάρχει ένα σαφές σκηνικό τρόμου, τόσο ώστε να κάνει τον Martin να μας δηλώνει: οτι (η σειρά) είναι ενα κλειστοφοβικό… Ψυχώ στο διάστημα!

Η σειρά η οποία και θα αποτελέιται απο 10 επεισόδια, ακολουθεί 8 επιστήμονες κι έναν πανίσχυρο τηλεπαθητικό οι οποίοι ξεκινάνε για μία αποστολή στα βάθη του ηλιακού μας συστήματος με σκοπό να έρθουν σε επαφή με εξωγήινες μορφές ζωής. Όμως μια σειρά από τρομαχτικά και βίαια γεγονότα θα οδηγήσει το πλήρωμα του Nightflyer σε μια αιματηρή κούρσα επιβίωσης.

Να θυμήσουμε οτι το εν λόγω μυθιστόρημα είχε κάνει το πέρασμά του και απο τον κινηματογράφο με τον ίδιο τίτλο, το 1987, με τις απόψεις να τείνουν πρός το… χάλια!

Την σειρά, η οποία θα είναι και η ακριβότερη παραγωγή του Syfy, έχει αναλάβει, οσο αφορά τη μεταφορά του βιβλίου στη μικρή οθόνη, ο Daniel Cerone, δημιουργός της σειράς Dexter και αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2018.

Στήν σειρά πρωταγωνιστούν οι Eoin Macken, Sam Strike, Maya Eshet, Angus, Jodie Turner-Smith, David Ajala και Brían F. O’Byrne, ενω μαζί τους θα είναι και η αγαπημένη Gretchen Mol που μας έχει λείψει πολύ μετά το Broadwalk Empire.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss