Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δεν θα παίξω την Λάσκαρη στην παράσταση

Με το που τελείωσε η γεμάτη τηλεοπτική χρονιά με το Survivor Πανόραμα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές παράλληλα με τις πυρετώδεις προετοιμασίες για το ανέβασμα της θεατρικής παράστασης  “Μαριχουάνα Στοπ”.

Από την ημέρα που έγινε γνωστό πως η Ντορέττα θα πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία του Γιάννη Δαλιανίδη, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη, άρχισε να δέχεται «πυρά» για τον λόγο πως τον συγκεκριμένο ρόλο τον είχε ενσαρκώσει πρώτα η σπουδαία Ζωή Λάσκαρη.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε στη Real News για τον «πόλεμο» που έχει δεχτεί, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Έπεσαν να σε φάνε για το γεγονός πως θα παίξεις στο “Μαριχουάνα Στοπ”.

Εντάξει, μην υπερβάλλεις. Οι γνωστοί-άγνωστοι χτύπησαν πάλι, σύμφωνα με την προσφιλή τακτική τους! Δεν έπεσαν να με φάνε. Κάποιοι έγραψαν “μα, πώς θα παίξει τη Ζωή Λάσκαρη;”. Μα είναι δυνατόν να παίξω τη Λάσκαρη; Τον ρόλο που είχε παίξει εκείνη εξαιρετικά στην ταινία θα παίξω. Είναι κουτό ακόμα και να σκεφτεί κανείς πως μπορεί να αναμετρηθεί κάποιος με τέτοια μεγέθη, όπως η Βουγιουκλάκη ή η Λάσκαρη ή οποία άλλη… Για να τελειώνουμε, λοιπόν, με την “παραφιλολογία”, δεν θα παίξω την Λάσκαρη στην παράσταση, αλλά την Καίτη Λαγοπούλου, τη βασική ηρωίδα της αξεπέραστης κωμωδίας του μεγάλου μας Γιάννη Δαλιανίδη! Και χαίρομαι πολύ γι΄ αυτό.

Σου έλειψε το θέατρο πέρυσι;

Έτρεχα τόσο πολύ με τις τηλεοπτικές μου υποχρεώσεις, που δεν πρόλαβα να πάρω ανάσα, όχι να σκεφτώ το θέατρο! Αλλά πρέπει να σου πω ότι χαίρομαι πάρα πολύ που θα παίξω ξανά και δη σε αυτή τη δουλειά.

Σίριαλ θα ήθελες να κάνεις κάποια στιγμή;

Πολύ! Ναι, σίριαλ θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω. Περιμένω λοιπόν μία καλή πρόταση.

Για την ώρα κάνεις διακοπές με τα παιδιά σου. Υποθέτω πως ο ρόλος της μητέρας είναι πάνω απ’ όλα για σένα.

Όντως είναι πάνω απ’ όλα! Είναι ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής μου.

Έγινε, για άλλη μια φορά, πολύ θόρυβος γύρω από την προσωπική σου ζωή και σου χρέωσαν μάλιστα και δεσμό με επώνυμο.

Είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων και δεν μου αρέσει καθόλου να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Μέσα στην δουλειά όλα αυτά τα χρόνια, έχω κινηθεί με πολύ συγκεκριμένο τρόπο σε αυτό το κομμάτι. Αντιλαμβάνομαι, όμως, ότι είναι μέρος του παιχνιδιού και αυτό και δυστυχώς δεν είναι 100% στον έλεγχο μου. Οπότε, όταν προκύπτει κάτι, το αντιμετωπίζω με ψυχραιμία και απαντάω στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που κάνουν τη δουλειά τους.

Τελικά είσαι μόνη σου αυτό το διάστημα;

Ναι, είμαι μόνη μου και μαθαίνω όλο και περισσότερο την… Ντορέττα. Είναι μία καταπληκτική διαδικασία, που τη χαίρομαι και την απολαμβάνω ιδιαίτερα, πρέπει να σου πω.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss