Ο ΑΝΤ1 παρουσίασε το νέο τηλεοπτικό του πρόγραμμα

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, την Τετάρτη 19 Ιουλίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, ο Γιάννης Λάτσιος, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος Marketing και Επικοινωνίας, ΑΝΤ1 TV, συνάντησε εκπροσώπους των media και τους έδωσε «μία πρώτη γεύση» για το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, για τη σεζόν 2017-2018.

Το νέο, ανανεωμένο πρόγραμμα της φετινής σεζόν φιλοδοξεί να αναδείξει ένα καινοτόμο, αναμορφωμένο και πρωτότυπο χαρακτήρα. Δυνατές σειρές και πρωτότυπες παραγωγές είναι μόνο κάποια απ’ όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1.

Ο Γιάννης Λάτσιος έκανε μία αναφορά στο πως διαμορφώνεται το τηλεοπτικό περιβάλλον μέχρι στιγμής και τόνισε ότι βασικός στόχος του καναλιού είναι να συνεχίσει να κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, επενδύοντας σε όλες τις ζώνες και μορφές προγράμματος. Εστίασε στα προγράμματα που θα τρέξουν μέχρι τέλος του χρόνου, ενώ ανέφερε ότι υπάρχουν ήδη και άλλα στο τραπέζι για το νέο έτος.

Συγκεκριμένα για την πρωινή ζώνη, η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και την ομάδα του, θα συνεχίσει να μας συντροφεύει καθημερινά, ενώ το «ΠΡΩΙΝΟ» με τη Φαίη Σκορδά θα είναι κοντά μας πιο ανανεωμένο και ενισχυμένο τόσο από πλευράς περιεχομένου όσο και προσώπων.

Στην απογευματινή ζώνη, ο ΑΝΤ1 θα συνεχίσει την προβολή του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού Rouk Zouk με τη Ζέτα Μακρυπούλια, το οποίο ήδη σημειώνει εξαιρετική πορεία. Στην απογευματινή ζώνη θα έχουμε επίσης και ένα νέο game show, το “Still Standing”, το οποίο έχει προβληθεί σε 17 χώρες και θεωρείται leader στα τηλεπαιχνίδια. Στην απογευματινή ζώνη, ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει μία νέα σειρά με τίτλο «Παρθένα Ζωή». Μία καθημερινή, κωμική, αισθηματική σειρά από τη Λατινική Αμερική, που έχει κάνει αίσθηση και είναι trend στην Αμερική.

To κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων μεταφέρεται στις 20.00, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται επανασχεδιασμός τόσο σε επίπεδο περιεχομένου όσο και γραφικών.

Στην prime time ζώνη, ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει φέτος την απόλυτη πρόκληση, το Nomads, ένα adventure reality show. Σε αυτό το συναρπαστικό πρόγραμμα επιβίωσης και διαμονής, 18 παίκτες χωρισμένοι σε 3 ομάδες θα ταξιδέψουν σε ένα εξωτικό, άγνωστο και απομακρυσμένο προορισμό.

Κάθε μέρα στο Nomads είναι και μία μάχη, γεμάτη προκλήσεις. Οι 18 παίχτες καλούνται να προσαρμοστούν σε μία εντελώς άγνωστη γι’ αυτούς καθημερινότητα και να δοκιμαστούν σε μία σειρά αγωνισμάτων που θα τους εξασφαλίζει κάθε εβδομάδα τη διαμονή τους, την πρόσβαση ή μη σε διαφόρων ειδών προνόμια καθώς και την παραμονή ή την αποχώρησή τους από το Nomads. Έχοντας σημειώσει ήδη τεράστια επιτυχία σε δεκάδες χώρες, το Nomads έρχεται φέτος το φθινόπωρο πρώτη φορά σε Ευρώπη και Ελλάδα, αποκλειστικά στον ΑΝΤ1.

Μία νέα κωμική σειρά θα προβάλλεται στο prime time zone, με τίτλο «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» . Προσαρμογή από ξένη παραγωγή, στη νέα αυτή τη σειρά, θα παρακολουθήσουμε τη ζωή 5 χωρισμένων αντρών γύρω στα 40, όταν αποφασίσουν να αλλάξουν εντελώς τη ζωή τους και να συγκατοικήσουν με στόχο να χαρούν ξανά την ελευθερία τους.

Στο late night zone, ο ΑΝΤ1 συνεχίζει δυναμικά με την προβολή της σατιρικής εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του να παρατηρούν το κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι και να σχολιάζουν την επικαιρότητα με τη δική τους ματιά. Η συγκεκριμένη εκπομπή αποτελεί βασική στρατηγική επιλογή για τον ANT1. Νέα προσθήκη, το ολοκαίνουριο talk show έκπληξη με τον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του. Το συγκεκριμένο show θα βασίζεται σε ένα διαφορετικό φορμάτ από τα καθιερωμένα και θα αποτελείται από μία θεματολογία που εκτός από συνεντεύξεις θα περιλαμβάνονται και πολλές ενδιαφέρουσες και ανατρεπτικές ενότητες. Ακόμη, ο ΑΝΤ1 προγραμματίζει τη συνέχιση των εκπομπών «ΟΛΑ» με το Θέμο Αναστασιάδη καθώς και το The2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο ΑΝΤ1 επενδύει φέτος στρατηγικά και σε ένα «slot πολύ σημαντικό» όπως δήλωσε ο Γιάννης Λάτσιος και αφορά την Κυριακάτικη prime time ζώνη. Έτσι, κάθε Κυριακή θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, το “Sunday live show”, ένα κορυφαίο, ζωντανό, family entertainment show όπου όλα μπορούν να συμβούν. Ένα “variety” πρόγραμμα, πολυεπίπεδο, με διαφορετική αισθητική προσέγγιση και δράσεις εκτός και εντός studio.

Και φυσικά η εκπομπή VICE θα συνεχίσει να προβάλλει στον ΑΝΤ1, τα καλύτερα ντοκιμαντέρ του VICE ελληνικής και ξένης παραγωγής, με τη χαρακτηριστική δημοσιογραφική ματιά του VICE, καταγράφοντας την πραγματικότητα όπως είναι, χωρίς φίλτρα.

Με πρωτότυπα concept, καινοτόμες προτάσεις, νέα παιχνίδια, σειρές, shows και πολλά υποσχόμενα πρότζεκτ στη φαρέτρα του προγράμματός του ANT1, ο Γιάννης Λάτσιος έδωσε ένα “preview” για μία πολλά υποσχόμενη τηλεοπτική σεζόν, ανανεωμένη τόσο σε επίπεδο εικόνας όσο και περιεχομένου.

Προσεχώς… στον ΑΝΤ1!

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss