Ο Ayrton Senna & η McLaren 720S

Η McLaren για την παρουσίαση της νέας 720s επιστράτευσε την φωνή του Ayrton Senna. Στο video αυτό εκτός από τον Ayrton Senna στη φωνή, είναι και ο ανιψιός του Bruno Senna ως πρωταγωνιστής. 

Οδηγεί την McLaren 720s στο Portimão Raceway, στο Algarve, μια περιοχή στην Πορτογαλία, όπου ο Ayrton είχε ζήσει για λίγα χρόνια. Τα λόγια του Ayrton χαραγμένα στη πίστα και ο Bruno οδηγεί ακούγοντας τον θείο του. Στο τέλος συμφωνεί.

McLaren 720s

Ο σχεδιασμός της σαφώς θυμίζει McLaren, με λεπτομέρειες εμπνευσμένες από τον λευκό καρχαρία. Ένας σχεδιασμός που σχίζει τον αέρα, όπως ο λευκός καρχαρίας το νερό. Και ένας κυνηγός πρέπει να έχει και την κατάλληλη δύναμη. Ο Μ840Τ με 720 ίππους είναι η απόλυτη δύναμη. Πατώντας το κουμπί εκκίνησης, ο V8 twin-turbo κινητήρας των 4.0 λίτρων ζωντανεύει, βρυχάται και δίνει μια απίστευτη εμπειρία στον οδηγό. Ένα αυτοκίνητο όνειρο για όποιον αγαπά την ταχύτητα. Τα 0 έως 100 χλμ/ώρα, τα κάνει σε 2,9 δευτερόλεπτα.

720s Rear
McLaren 720s

Η κατασκευή του MonoCage II, είναι όλη από ανθρακόνημα ακόμη και η οροφή. Έτσι προσφέρει απαράμιλλη ακαμψία, με αποτέλεσμα να έχει μια συναρπαστική δυναμική συμπεριφορά και εξαιρετική προστασία για τον οδηγό και συνοδηγό. Το MonoCage II, μοναδικό για το 720S, εκτείνεται πάνω από το χώρο του κινητήρα και έτσι περιλαμβάνει μεγαλύτερα και εντυπωσιακά ανοίγματα θυρών.

Απολαύστε τώρα το Video με την φωνή του Ayrton Senna:

 

Πηγή: Ayrton Senna, McLaren

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss