O Μπεν Άφλεκ μιλά ανοιχτά για την εξάρτησή του από το αλκοόλ

Ο Ben Affleck αποκάλυψε την Τρίτη μέσω του προφίλ του στο Facebook, ότι έχει τελειώσει το πρόγραμμα για την απεξάρτησή του από το αλκοόλ. Ο ηθοποιός είχε ξαναζητήσει βοήθεια το 2001.
Στο τελευταίο του post λοιπόν εξομολογείται ότι κάνει θεραπεία απεξάρτησης και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση. Ευχαριστεί ιδιαιτέρως την Jennifer Garner με την οποία είναι σε διάσταση από το 2015 και δηλώνει έτοιμος να κάνει ό,τι χρειαστεί για να γίνει ο τέλειος πατέρας για τα τρία παιδιά τους.

“Ολοκλήρωσα τη θεραπεία για την εξάρτηση από το αλκοόλ. Κάτι με το οποίο πάλευα στο παρελθόν και θα συνεχίσω να αντιμετωπίζω. Θέλω να ζήσω τη ζωή στο έπακρο και να είμαι ο καλύτερος πατέρας που μπορώ να γίνω. Θέλω τα παιδιά μου να ξέρουν ότι δεν υπάρχει ντροπή στο να δέχεσαι βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι και να είσαι πηγή δύναμης για οποιονδήποτε εκεί έξω χρειάζεται βοήθεια, αλλά φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα. Είμαι τυχερός που έχω την αγάπη της οικογένειάς μου και των φίλων μου, συμπεριλαμβανομένης και της μητέρας των παιδιών μου, Jen, η οποία με έχει στηρίξει και φροντίζει τα παιδιά μας για όσο καιρό εγώ κάνω αυτή τη δουλειά. Αυτό ήταν το πρώτο από τα πολλά βήματα που θα γίνουν προς μια θετική ανάρρωση”.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss