Ο Daniel (ξανά) παίρνει το όπλο του

Ο Daniel Graig ήθελε μέχρι και τις φλέβες του να κόψει, παρά να επιστρέψει στο ρόλο του 007, με τις φήμες να οργίαζουν για το ποιος θα είναι ο επόμενος ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον διασημότερο κατάσκοπο.

Αλλά… Ποτέ μην ξαναπείς ποτέ, εις την Υπηρεσία της Αυτής Μεγαλειότητος. Γιατί η Barbara Broccoli, έχει τον τρόπο. Έτσι λοιπόν και τα λεγομενά της (τα οποία έχουν ισχυρές βάσεις), ο Graig, για τα μάτια μας μόνο, θα ξαναγίνει ο κατάσκοπος που αγαπάμε. Και φυσικά οχι με το αζημίωτο, καθώς φαίνεται, οτι ίσως η –αρκετά- παχουλή αμοιβή που του δίνεται να έκανε την δουλειά της.

Τα καλά νεα όμως δεν σταματούν εκεί. Γιατί πέρα του αγαπημένου ηθοποιού, για την 25η περιπέτεια του James Bond, θα επιστρέψει και η ίδια η Adele, όπως λέει πάλι η Broccoli στο Mirror, όπου δηλώνει πεπεισμένη ότι θα καταφέρει να την πείσει και αυτήν μετά τον Daniel Craig.

Η Adele τραγούδησε για την ταινία Skyfall, την πιο κερδοφόρα ταινία Bond μέχρι σήμερα. Ήταν η πρώτη φορά που το soundtrack ταινίας Bond κέρδισε βραβείο Grammy, Χρυσή Σφαίρα και Oscar καλύτερου τραγουδιού.

Φυσικά αν επιβεβαιωθούν αυτά τα νεα η Adele θα γίνει μόλις η δεύτερη τραγουδίστρια που θα έχει ερμηνεύσει ξανά για ταινία του 007, μετά την μεγάλη Shirley Bassey, η οποία προηγείται με τρία.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss