Ο Frank Underwood “ξέρει” τι είναι καλό για την Αμερική – Trailer για τον πέμπτο κύκλο του House of Cards

Δεν υποκύπτουμε στον τρόμο. Εμείς δημιουργούμε τρόμο“. Κυρίες και Κύριοι ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. Frank Underwood, ο οποίος είναι αποφασισμένος να τα βάλει με εξτρεμιστές τρομοκράτες με σκοπό να κερδίσει τον αμερικανικό λαό. Στο πλευρό του (φυσικά) η Πρώτη Κυρία, Claire Underwood.

Το House of Cards, η σειρά που μας έχει καθηλωμένους, τέσσερα ολόκληρα χρόνια, επιστρέφει δυναμικά στη μικρή οθόνη με τον πολυαναμενόμενο πέμπτο κύκλο που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 30 Μαίου.

Με την χώρα να πηγαίνει πλέον σε εκλογές, η προεδρική “φαμίλια” των Underwoods, αφήνει πίσω προβλήματα και εσωτερικές κόντρες με μοναδικό σκοπό να παραμείνει στον Λευκό Οίκο… μέχρι το 2036!

Δεν είναι μυστικό: Με τόση τροφή που παρέχουν πλέον οι πολιτικές εξελίξεις σε όλο τον κόσμο, σειρές σαν το House of Cards δεν έχουν πρόβλημα σεναριακού κορεσμού. Η πραγματικότητα, για την ώρα, δεν ξεπερνά τη μυθοπλασία ακριβώς (ο πέμπτος κύκλος γράφτηκε πριν τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές) , αλλά κανείς δεν μπορεί να μη δει τα κοινά στοιχεία του  Frank Underwood με τη φιλόδοξη, ρατσιστική, φιλοπόλεμη περσόνα του Donald Trump.

Πέραν του Προεδρικού ζεύγους Kevin Spacey και Robin Wright, θα έχουμε νέους ηθοποιούς και συγκεκριμένα τους, Patricia Clarkson και Campbell Scott, ενώ θα επιστρέψουν στους γνωστούς τους ρόλους οι Joel Kinnaman, Neve Campbell, Michael Kelly και Lars Mikkelsen.

Η πέμπτη σεζόν του House of Cards θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 30 Μαΐου.

Δείτε το πρώτο trailer, το οποίο υπόσχεται περισσότερη δολοπλοκία και πείνα για εξουσία από ποτέ.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss