Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για την απόφασή του να μπει στο Nomads

Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε στις κάμερες για την απόφασή του να μπει στο Nomads, ενώ αποκάλυψε και έναν όρο που υπήρχε στη συμφωνία του με τον ΑΝΤ1. Όπως τόνισε, υπήρχε όρος που δεν του επέτρεπε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Palawan.

«Έκανα μια συμφωνία με το κανάλι από την αρχή. Μου έκαναν μια οικονομική πρόταση πολύ καλή, στην αρχή είπα “όχι”, μετά τους είπα ότι θα το σκεφτώ. Έκανα μια συμφωνία με τους ανθρώπους να κάνουν μια ανακαίνιση στα εργαστήρια, τα οποία είναι 22 αίθουσες, 600 τετραγωνικά.

Την πήρα τη συμφωνία μου, αυτός ήταν ο πρωταρχικός μου στόχος. Ο δεύτερος στόχος ήταν, αν μπορούσα να κερδίσω το έπαθλο, να έκανα κάτι με τους γονείς για κάτι ξενώνες, γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν που να μείνουν όταν τα παιδιά τους είναι μέσα στο νοσοκομείο. Αυτό έχω να πω.

Μπήκα από την αρχή για τον στόχο μου, μπήκα να παίξω, δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο δύσκολα, εννοώ το ψυχολογικό κομμάτι. Το πιο δύσκολο ήταν ότι δεν μπορούσα να αποχωρήσω οικειοθελώς, λόγω της συμφωνίας που είχε γίνει, αυτό ήταν το πιο δύσκολο, όλα τα άλλα τα κατάφερα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μαυρίδης.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss