O Jack Nicholson… επιστρέφει!

Ό σπουδαίος αμερικανός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στο ριμέικ του “Toni Erdman”. Μετά από 7 χρόνια απουσίας,ο σπουδαίος αμερικανός ηθοποιός Jack Nicholson επιστρέφει στον κινηματογράφο με έναν ρόλο που ο ίδιος φέρεται να επέλεξε και διεκδίκησε. Όπως έγινε γνωστό από το περιοδικό Variety, θα πρωταγωνιστήσει στην πρώτη του ταινία από το 2010, μια αγγλική προσαρμογή τoυ υποψήφιου για Όσκαρ γερμανικού φιλμ Toni Erdmann, με συμπρωταγωνίστρια του στο φιλμ την Kristen Wiig.

Το γλυκόπικρο Toni Erdmann που φέτος κέρδισε κοινό και κριτικούς, αφηγείται την ιστορία ενός ηλικιωμένου άνδρα ο οποίος προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την κόρη του, μια επίδοξη σύμβουλο επιχειρήσεων. Ο συγγραφέας και ο σκηνοθέτης για την αγγλική προσαρμογή του Toni Erdmann δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αλλά οι Adam McKay και Will Ferrell αναφέρονται ως παραγωγοί.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο ίδιος ο  Nicholson φέρεται να ήταν θαυμαστής της ταινίας και πλησίασε την Paramount για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων. Ο ρόλος σηματοδοτεί την επιστροφή του ηθοποιού έπειτα από επτά χρόνια αποχής από τον κινηματογράφο που ακολούθησαν μετά τη συμμετοχή του στο How Do You Know.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss