Ο Jim Carrey είναι ένας υπέροχος ζωγράφος και το βίντεο του, I Needed Color… το αποδεικνύει

Ο Jim Carrey υπήρξε κάποτε ο βασιλιάς των κινηματογραφικών κωμωδιών. Η τελευταία του εμφάνιση σε πρωταγωνιστούς ρόλους ήρθε το 2013 και το 2014 με τις κυκλοφορίες των “The Incredible Burt Wonderstone“, “Kick-Ass 2” και “Dumb and Dumber To“, που βυθίστηκαν, κριτικά και οικονομικά, στο box office.

Και παρόλο που εμφανίστηκε σε υποστηρικτικό (αλλά αγνώριστος) ρόλο στην ταινία “The Bad Batch“, απέρριψε όλες τις ευκαιρίες εμφανίσεων ώστε να υποστηρίξει την ταινία.

Όλα αυτά προκαλούν το ερώτημα: Σε ποιόν “κόσμο” είναι χαμένος ο Jim Carrey;

Η απάντηση, ήρθε (και λίγο ξαφνικά) με το νέο του σύντομο ντοκιμαντέρ “I Needed Color“. Το βίντεο των, μόλις, έξι λεπτών, μπορεί να ανέβηκε στο Vimeo πριν από δύο εβδομάδες, αλλά μόλις πρόσφατα έγινε viral, συγκεντρώνοντας πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές.

Το ντοκιμαντέρ βρίσκει τον Carrey, αφοσιωμένο στο στούντιο τέχνης του. Ο Carrey άρχισε να ασχολείται με την ζωγραφική πριν από έξι χρόνια ως έναν τρόπο να “θεραπεύσει την ραγισμένη του καρδιά” (όπως σημειώνει και ο ίδιος), και παράγει μερικές από τις πιο εκπληκτικές ζωγραφιές, όπως θα δείτε παρακάτω, που πραγματικά ξαφνιάζουν. Σοβαρά, αυτοί οι πίνακες είναι απίστευτοι.

Νομίζω ότι αυτό που κάνει κάποιον καλλιτέχνη, είναι να μπορεί να κάνει μοντέλα την εσωτερικότητα του“, ανεφέρει ο Carrey στο βίντεο.

Παρακολουθήστε όλο το ντοκιμαντέρ εδω:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss