Ο νέος Spider-Man σώζει τη Sony

Εκτός από τη Νέα Υόρκη και τους κατοίκους της, ο Spider-Man έχει αναλάβει να σώσει και τη Sony Pictures. Πριν από την πρεμιέρα της νέας ταινίας Spider-Man: Η επιστροφή στον τόπο του την περασμένη Παρασκευή στις ΗΠΑ τα κινηματογραφικά στούντιο της Sony κατείχαν την 7η θέση στο box-office, τη χαμηλότερη από το 2000 και μετά.

Η έκτη τους ταινία με πρωταγωνιστή τον Άνθρωπο Αράχνη είναι σημαντικότερη της τελευταίας δεκαετίας, καθώς θα καθορίσει τις κινηματογραφικές παραγωγές της Sony μέχρι το 2019. Το περσινό reboot των Ghostbusters απέτυχε παταγωδώς, ενώ ακολούθησαν ταινίες με απογοητευτικές επιδόσεις, όπως το Passengers με τους Κρις Πρατ και Τζένιφερ Λόρενς.

Ο 62χρονος Τομ Ρόθμαν άφησε το 2013 την 20th Century Fox για τη Sony Pictures και έγινε πρόεδρος των στούντιο όταν πριν από δύο χρόνια ένα σκάνδαλο με χακαρισμένα email ώθησε σε παραίτηση την Έιμι Πασκάλ. Μέχρι την πρεμιέρα της ταινίας ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στις δηλώσεις του, παρά τις προβλέψεις των αναλυτών ότι ο νέος Spider-Man θα ξεπεράσει τα 100 εκατ. δολάρια στο πρώτο του τριήμερο στους αμερικανικούς κινηματογράφους, τα οποία και φυσικά πέρασε.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss