Ο Quentin Tarantino ετοιμάζει ταινία για τις δολοφονίες της διαβόητης «οικογένειας» Manson, με πρωτοκλασάτα ονόματα

Έχουν απομείνει δύο ταινίες μέχρι να βάλει τέλος στην καριέρα του ο θρυλικός Quentin Tarantino -τουλάχιστον έτσι εχει δηλώσει αν και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει γνώμη- και πλέον μάθαμε τις πρώτες πληροφορίες για τη νέα ταινία του σκηνοθέτη Quentin Tarantino, η οποία θα ερευνήσει μία από τις πιο διαβόητες δολοφονίες όλων των εποχών.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του THR, ο Tarantino θα ασχοληθεί με τους φόνους του Μάνσον, με τους Brad Pitt και Jennifer Lawrence και Margot Robbie να φημολογούνται για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ο Brad Pitt έχει παρελθόν με τον Tarantino αφου πρωταγωνίστησε στο Inglorious Basterds, ενώ η Lawrence είχε επιλεχθεί αρχικά να παίξει την Daisy. Ο Samuel L. Jackson, επίσης, λέγεται πως δε θα λείπει και θα αναλάβει κάποιον ρόλο.

Πρόκειται για τον περιβόητο κακοποιό Charles Manson, ο οποίος το 1969, μαζί με τους “ακόλουθους” του επιτέθηκε σε μια έπαυλη στο Los Angeles, δολοφονώντας με όπλα και μαχαίρια πέντε άτομα. Το αποτρόπαιο έγκλημα συγκλόνισε την κοινή γνώμη και το Χόλιγουντ καθώς ένα εκ των θυμάτων ήταν η -οκτώ μηνών έγκυος- ηθοποιός Sharon Tate, σύζυγος , τότε, του γνωστού σκηνοθέτη Roman Polanski.

Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί όμως, είναι το που θα εστιάζει η ταινία του Tarantino, αν θα είναι δηλαδή μία ιστορική αφήγηση των γεγονότων που συνέβησαν ή αν το έγκλημα θα είναι το σκηνικό για ξεχωριστές, αλληλένδετες ιστορίες.

Εάν όντως το εν λόγω project γίνει η επόμενη ταινία του Tarantino, θα είναι και η πρώτου που θα βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, μιας και η καριέρα του, μέχρι στιγμής, βασίζεται κυρίως σε αγαπημένα του genres όπως westerns, ληστείες και εγκλήματα. Τα σχέδια λένε πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το 2018, πιθανότατα μέσα στο καλοκαίρι.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss