Ο ΣΚΑΪ «αδειάζει» τον Μπογδάνο

Μεγαλοπρεπές άδειασμα στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο επεφύλασσε ο ΣΚΑΙ, αφού παρά την ανοιχτή αντικυβερνητική γραμμή, οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου εκθέτουν τον παρουσιαστή του για τα όσα είπε σήμερα το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ο κ. Μπογδάνος ισχυρίστηκε πως πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στον Λουκά Παπαδήμο βρίσκονται «πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα».

«Ο ΣΚΑΙ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΚΑΙ.

«Ο ΣΚΑΙ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου, υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μη γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων» καταλήγει η ανακοίνωση.

Παραμένει άγνωστο ακόμα κατά πόσο ο κ. Μπογδάνος μετά από αυτή την εξέλιξη θα έχει την ευθιξία να πράξει ό,τι του αναλογεί…

Πάντως, το πρόβλημα με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο δεν είναι ότι λειτουργεί ως φερέφωνο της ΝΔ, ούτε ότι στο παρελθόν συνέβαλε και αυτός στην απενοχοποίηση της Χρυσής Αυγής και του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Αυτό είναι δικαίωμά του και όπως όλοι στο δημόσιο λόγο κρίνεται από τα λεγόμενά του.

Το πρόβλημα είναι πως όταν φθάνει στο σημείο σχιζοφρενικής παράκρουσης να ισχυριστεί πως «πρώην σύντροφοι του σημερινού Πρωθυπουργού» βρίσκονται πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα στον πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμο, θα πρέπει είτε να αποδείξει με στοιχεία τα λεγόμενά του στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.

Διότι είναι γνωστό πως η κάλυψη τρομοκρατών είναι βαρύ ποινικό αδίκημα και ο ίδιος άφησε πανελλαδικά να εννοηθεί πως γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.

Σε τόσο σοβαρές κατηγορίες δεν χωρά άλλη διαδικασία πέρα από την έρευνα για την αλήθεια.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss