Ο «Σουλεϊμάν» θέλει να αγοράσει σπίτι στη Χίο με 350.000€

Να ζήσουν τις χίλιες και μία νύχτες με θέα το Αιγαίο σχεδιάζουν οι Χαλίτ Εργκέντς και Μπεργκιουζάρ Κορέλ, καθώς αναζητούν επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα με στόχο να επενδύσουν στο εγχώριο real estate.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» και η σύντροφός του βρίσκονται σε επαφές με μεσίτες της Χίου αναζητώντας ένα πολυτελές σπίτι στο κέντρο του νησιού. Δηλώνουν πρόθυμοι να πληρώσουν έως και 1.500.000 τουρκικές λίρες αν βρεθεί ευκαιρία για ανακαινισμένο παραδοσιακό οίκημα.

Το ζευγάρι αναζητά βίλα με εμβαδόν έως και 300 τετραγωνικά και θέα προς τη θάλασσα εντός μεγάλης έκτασης και σε σημείο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το ανώτερο ποσό που επιθυμεί να διαθέσει το ζευγάρι είναι 350.000 ευρώ. Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα ο Εργκέντ και η Κορέλ επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι για τις διακοπές τους τη Σμύρνη και το κοσμοπολίτικο Τσεσμέ. Τα μικρά τουριστικά πλοιάρια διασχίζουν μέσα σε λίγα λεπτά τη στενή λωρίδα θάλασσας που χωρίζει τις δύο χώρες, διαδρομή που οικογενειακώς επαναλαμβάνουν τα τελευταία χρόνια οι δύο διάσημοι ηθοποιοί.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss