Ο Τραμπ έκλεψε όλες τις ιδέες από το House of Cards

«Μετά την εκλογή του στην προεδρία ο Τραμπ “μας έκλεψε όλες τις ιδέες” που είχαν οι σεναριογράφοι για τη συνέχιση της σειράς» ειπε αστειευόμενη η ηθοποιός προσθέτοντας ότι «Στο House of Cards ένας “μακιαβελικός” πρόεδρος κάνει τα πάντα για να διατηρηθεί στην εξουσία».

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, και πρώην σύζυγος του Σον Πεν, μίλησε από τις Κάννες και για την ελπίδα της να δει τη Μισέλ Ομπάμα να επιστρέφει στον Λευκό Οίκο. Αυτή τη φορα στη θέση του Προέδρου.

 «Θα γινόταν εκπληκτική πρόεδρος. Χρειάζεται χρόνος για να σπάσουμε τα καλούπια και να αλλάξουμε την ψυχολογία των ανθρώπων», είπε η Ράιτ σε μια συνέντευξη που παραχώρησε, στο κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ των Καννών

Μιλώντας για τη θέση της γυναίκας στο σινεμά μοιράστηκε με το κοινό τη δική της περίπτωση σεξισμού που ένιωσε όταν ήταν 17 ετών σε ένα κάστινγκ στο Παρίσι.

«Νόμιζα ότι κοίταζαν μόνο το πρόσωπό μου αλλά εκείνος ο τύπος μου είπε να σηκώσω την μπλούζα μου. Το έκανα, αλλά μου είπε: όχι, προτιμώ τα στήθη της άλλης» αποκάλυψε τονίζοντας τη μειονεκτική θέση των γυναικών στην κινηματογραφική βιομηχανία.

Η Ρόμπιν Ράιτ, η οποία έχει σκηνοθετήσει και επεισόδια του House of Cards, θα παρουσιάσει στις Κάννες, την πρώτη της ταινία μικρού μήκους “The Dark of Night”.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss