Ο Βαρουφάκης κατεβαίνει ευρωεκλογές

Έναν χρόνο από την ίδρυση του δικτύου DiEM25 και στα 60ά γενέθλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο πρώην υπουργός Οικονομικών σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει το βράδυ της Παρασκευής στο Teatro Italia στη Ρώμη, θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του και θα παρουσιάσει την πανευρωπαϊκή ατζέντα οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής του κινήματός του.

Σε κείμενό του πρώην ΥΠΟΙΚ στην ιστοσελίδα του κινήματος τονίζεται πως σκοπός της συνέντευξης Τύπου είναι να απαντηθούν τα εξής ερωτήματα: «Το πρώτο ερώτημα είναι: «Τι πρέπει να γίνει;» Η απάντησή μας δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα υπό την μορφή της Λευκής Βίβλου του DiEM25 με τίτλο ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ (EUROPEAN NEW DEAL).

Το βράδυ του Σαββάτου στη Ρώμη, την παρουσιάζουμε επίσημα στο Teatro Italia. Είναι το αντίδοτο που προτείνει το DiEM25 στο δόγμα της ΤΙΝΑ (There Is No Alternative – Δεν Υπάρχει Εναλλακτική) το οποίο παραλύει και καταστρέφει την Ευρώπη.

Το δεύτερο ερώτημα είναι: «Πώς μπορεί να γίνει πραγματικότητα;» Πώς προτείνει το DiEM25 να θέσει την ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ στην κρίση κάθε ευρωπαίου πολίτη, από την Πορτογαλία μέχρι την Λετονία και από την Ιρλανδία μέχρι την Ελλάδα και, κατόπιν, να την επιβάλει σ’ ένα κατεστημένο που τελεί υπό μόνιμη άρνηση κάθε εναλλακτικής;».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss