Οι κόρες του Τσάβες, οι γιοι του Μαδούρο και άλλα πλουσιόπαιδα της Βενεζουέλας ξοδεύουν αμέριμνα

Σαμπάνιες, βεντάλιες με εκατοντάδες δολάρια, πάρτι. Τα πλούσια παιδιά της σοσιαλιστικής ελίτ της Βενεζουέλας, όπως τα αποκαλεί το ρεπορτάζ της Daily Mail, κάνουν πως δεν βλέπουν τη φτώχεια που έχουν δημιουργήσει οι γονείς τους στην χώρα τους. 

Η περιήγηση στον άλλον κόσμο της Βενεζουέλας εστιάζει κυρίως στα παιδιά των τέως και νυν ηγετών, Ούγκο Τσάβες και Νικολάς Μαδούρο. Για παράδειγμα, η Μαρία Γκαμπριέλα, η μεγαλύτερη κόρη του Ούγκο Τσάβες, είναι μια από τις πλουσιότερες γυναίκες του πλανήτη, με προσωπική περιουσία που ξεπερνά τα 4 δισεκατομμύρια δολάρια, σκορπισμένα σε διάφορες τράπεζες της Ευρώπης.

Αυτή η περιουσία «χτίστηκε» δίπλα στον πατέρα της ως Πρώτη Κυρία της χώρας, καθώς ο Ούγκο Τσάβες είχε πάρει διαζύγιο από τη δεύτερη γυναίκα του. Αν και είχαν μια σχέση εμπιστοσύνης, σε βαθμό που ο ίδιος ο ηγέτης την αποκαλούσε προσωπικό του «ήρωα», εκείνη μάλλον δεν άκουσε ποτέ τον ίδιο, όταν έλεγε ότι «το να είσαι πλούσιος είναι κακό».

Η μικρότερη αδερφή της, η Ροζίνες Τσάβες, ετών 21, έφυγε από τη χώρα ντροπιασμένη, μετά από δημόσια κατακραυγή για την επίδειξη του πλούτου της. Η αναπληρωτής πρέσβης της Βενεζουέλας στα Ηνωμένα Έθνη επιβιβάστηκε σε αεροπλάνο για το Παρίσι, λίγες ώρες μετά από selfie της που απεικονιζόταν να κρατά δεσμίδες με δολάρια το 2016. Πλέον, απολαμβάνει τη φοιτητική ζωή σπουδάζοντας στη Σορβόνη, όσο οι μισθοί των καθηγητών στην γενέτειρά της είναι… πείνας.

Δύο από τα τρία παιδιά της πρώτης συζύγου του Νικολας Μαδούρο, o Γιόσβαλ και o Γουόλτερ Τζέικομπ, είχαν γίνει πρώτο θέμα διεθνώς, όταν κατάφεραν να ξοδέψουν περίπου 45.000 δολάρια σε μια χλιδάτη διαμονή 18 ημερών στο Ritz Hotel στο Παρίσι – όπου τα δωμάτια κοστίζουν 591 δολάρια τη βραδιά και το πρωινό άλλα 40 δολάρια. Ξόδεψαν, δηλαδή, όσα παίρνουν 2.000 πολίτες της χώρας τους τον μήνα.

Λίγους μήνες αργότερα, ο ίδιος ο Μαδούρο έγινε viral απολαμβάνοντας ένα πανάκριβο δείπνο στο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου σεφ, Salt Bae, στην Κωνσταντινούπολη.

Ωστόσο, η σοσιαλιστική ελίτ έχει εκτεθεί περισσότερο από τους δύο ανιψιούς της Πρώτης Κυρίας της Βενεζουέλας, Σίλια Φλόρες. Ο Εφραίν Αντόνιο Κάμπο Φλόρες και ο Φράνκουι Φρανσίσκο Φλόρες φυλακίστηκαν το 2017 για 18 χρόνια ο καθένας τους επειδή συνελήφθησαν να προσπαθούν να εισάγουν κοκαΐνη αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ μέσω της Αϊτής.

Αλλά και η κόρη του στενού του συνεργάτη, Ντιοντάντο Γκαμπέλο, Ντανιέλα έχε μαγνητίσει ουκ ολίγες φορές το φακό όχι μόνο με την εντυπωσιακή της εμφάνιση αλλά και τον πολυτελή τρόπο ζωής της.Οι φωτογραφίες που ανεβάζει με μπικίνι και σέξι πόζες δεν περνούν απαρατήρητες, σε χλιδάτα μέρη εκνευρίζει τον κόσμο που βλέπουν τη ζωή τους να εξαθλιώνονται όλο και περισσότερο, όσο οι ηγέτες τους τρώνε «παντεσπάνι».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss