Όλα τα είχε η Μύκονος, ο Dan Bilzerian έλειπε

Ο Dan Bilzerian ανήκει σε εκείνους τους celebrity, που αφενός δεν γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο είναι αναγνωρίσιμος και αφετέρου θα ήταν προτιμότερο να μην τον γνώριζε κανείς. Ο άνδρας που θέλει να ενσαρκώσει το απόλυτο όνειρο του ματσό, λευκού άνδρα που μπορεί να έχει όποια γυναίκα θέλει με τα χρήματά του, αλλά και να παρτάρει, να τζογάρει και να φωτογραφίζεται με όπλα βρέθηκε φυσικά στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές.

Όπως είναι επίσης φυσικό, ο Dan δεν πήρε μαζί του μπλουζάκια. Ο στόχος ήταν να δείξει το φουσκωτό κορμί του, κάτι που κάνει και πίσω στην πατρίδα, ακόμη και με -10ο C. Στην Ελλάδα το καλοκαίρι θα κολλούσε;

NDP PHOTO AGENCY

Πέραν των φωτογράφων που απανθανάτισαν την παραμονή του στο νησί, ο ίδιος φρόντισε να διαδώσει το γεγονός μέσα από το instagram. Στην πρώτη φωτογραφία, ο Dan με κοιλιακούς πέτρα, πιάνει από το χέρι μια γυναίκα προκειμένου να την ανεβάσει σε έναν μεγάλο βράχο, όπου στέκει και εκείνος. Πλάι στη φωτογραφία αναγράφει: «Έλα μαζί μου, θα σου καταστρέψω τη ζωή, αλλά θα έχει πλάκα».

Το επόμενο καρέ από το νησί δείχνει τον Bilzerian στον εξώστη ενός club, με μια μεγάλη τούρτα στο χέρι και έτοιμο να την πετάξει στο πλήθος που είναι συγκεντρωμένο από κάτω. Ένα τυπικό δείγμα της ποιότητας και της αναίσθητης, αίσθησης του χιούμορ του πλουσιόπαιδου.

Φαίνεται πως η υποόσχεση του Dan Bilzerian πως θα αλλάξει ζωή για τα μάτια μιας γυναίκας πριν από ένα χρόνο δεν κράτησε και πολύ. Μετά το πόκερ, τις γυναίκες και τα όπλα, η νέα εμμονή του Αμερικανού είναι τώρα τα ερπετά. Ξέρετε κροκόδειλοι, γιγαντιαίες σαύρες κτλ.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss