Όλοι είναι ένοχοι στο πρώτο trailer του Murder on the Orient Express

Το υπέροχο βιβλίο της Agatha Christie ξανά στη μεγάλη οθόνη. Το trailer της ταινίας του Kenneth Branagh κυκλοφόρησε  και εμείς παίρνουμε μια πρώτη γεύση από το φανταστικό cast, το οποίο έχει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κινηματογράφου. 

Όταν ο Kenneth Branagh αποφάσισε να μεταφέρει το “Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές” της Αγκάθα Κρίστι στη μεγάλη οθόνη, μάλλον έβαλε στοίχημα με τον εαυτό του να απαντήσει και στο ερώτημα “πόσοι σταρ χωράνε σε μία ταινία”… Το οποίο ερώτημα είχε απαντηθεί, πάντως, πριν από 42 χρόνια.

Το θρυλικό βιβλίο της Agatha Christie, “Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές”, με πρωταγωνιστή τον Βέλγο ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό, έγινε ταινία το 1974, η οποία προτάθηκε για έξι Όσκαρ και κέρδισε ένα, για την ερμηνεία της Ingrid Bergman.

Σήμερα, η εξίσου θρυλική ταινία επιστρέφει στους κινηματογράφους, διά χειρός του φοβερού σαιξπηρικού σκηνοθέτη και ηθοποιού, Kenneth Branagh, με εντυπωσιακό cast.

Ο Branagh, o οποίος θα κάθεται και στην καρέκλα του σκηνοθέτη, θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ως Πουαρό, ενώ πλάι του θα εμφανιστούν ο Johnny Depp, η Daisy Ridley, η οποία εκτοξεύθηκε στα φώτα της δημοσιότητας ως Rey από το τελευταίο Star Wars, η σκληροτράχηλη Judy Dench, η ταλαντούχα Lucy Boynton, αλλά και η Michelle Pfeiffer, μετά από χρόνια απουσίας.

Η υπόθεση του βιβλίου στο οποίο θα βασίζεται η ταινία, διαδραματίζεται το 1935, όταν ο Ηρακλής Πουαρό επιβιβάζεται στο πολυτελές τρένο του τίτλου, με αφετηρία την Κωνσταντινούπολη και προορισμό το Λονδίνο. Τη δεύτερη μέρα του ταξιδιού το τρένο παγιδεύεται στο χιόνι και οι επιβάτες ανακαλύπτουν το πτώμα του πάμπλουτου Αμερικάνου Samuel Ratchett (Depp).

Ο διάσημος ντετέκτιβ θα κλιθεί να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας, αφού είναι ξεκάθαρο ότι ο φόνος έγινε στο τρένο και ο φονιάς βρίσκεται ανάμεσα στους επιβάτες. Μεταξύ αυτών, η νεαρή Αγγλίδα δασκάλα Mary Debenham (Ridley), η σοσιαλιτέ και ομιλιτοκότατη κα Hubbard (Pfeiffer), η Ουγγαρέζα Δούκισσα Andrenyi (Boynton) και η Ρωσίδα πριγκίπισσα Dragomiroff (Dench).

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στούς κινηματογράφους, στίς 10 Νοεμβρίου 2017.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss