Ολυμπιακός: Ο Εμενίκε, ο Καρσελά και οι επόμενοι που θα τον ανεβάσουν επίπεδο

Ο σέντερ φορ που του έλειπε (Εμενίκε), ο “ζογκλέρ” που θα φέρει πολύ κόσμο στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” με τα “μαγικά” του (Καρσελά), και επόμενοι που είναι καθ’ οδόν για τον Πειραιά, προκειμένου να τον βοηθήσουν να συμμετάσχει στους ομίλους του Champions League.
Πριν από δύο εβδομάδες , ο Ολυμπιακός ξεκινούσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του με μονάδηκες νέες προσθήκες στο δυναμικό τους , τους Ρισβάνη , Κούτρη και Σισέ. Νέοι παίχτες δηλαδή , οι οποίοι θέλουν να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου  μέσω της εικόνας τους στις προπονήσεις και στα φιλικά , αλλά ταυτόχρονα και παίχτες οι οποίοι στο άκουσμά τους δεν εντυπωσιάζουν κανένα φίλαθλο των ερυθρόλευκων. Περιμένουν παίχτες ποιοτικούς σε θέσεις που ” πονά ” ο Ολυμπιακός όπως στις θέσεις του σέντερ φορ , του εξτρέμ , του 6αριού-8αριού και εννοείται του στόπερ. Οι μέρες παιρνούσαν , οι ποδοσφαιριστές σαν τους προαναφερθέντες δεν έρχονταν και αυτό είχε ως επακόλουθο να επικρατεί μια ανησυχία στο κόσμο του Ολυμπιακού.

Αυτή η κατάσταση έμελλε να τελειώσει την Τετάρτη , όταν ανακοινώθηκε η απόκτηση του Εμάνουελ Εμενίκε. Σέντερ φορ παγκόσμιας κλάσης , που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω επιθετικά σε σχέση με τον Ιντέγιε , σύμφωνα με το βιογραφικό τους πάντα , και το οποίο θα αποτελεί ” απειλή ” για την αντίπαλη άμυνα. Και σαν να μην έφτανε η απόκτηση Εμενίκε , το βράδυ της Πέμπτης ήρθε και ο Μεχντί Καρσελά στην Ελλάδα προκειμένου να υπόγραψει για 2+ 1 χρόνια στον Ολυμπιακό. Ο Καρσελά είναι ένας εξτρέμ , όπου πέρυσι με την φανέλα της Γρανάδα ήταν ο 3ος καλύτερος dribbler του Ισπανικού Πρωταθλήματος και οι δύο που τον περνούσαν στη κατάταξη ήταν ο Νεϊμάρ και ο Λιονέλ Μέσι! Όπως καταλαβαίνετε μιλάμε για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή , ο οποίος μπορεί να δώσει πολλά πράγματα στην στον τομέα των γκολ αλλά και των ασσίστ , που σε ” αναγκάζει ” με την άψογη ντρίμπλα του να ” σηκωθείς από την θέση σου “.

Το μεταγραφικό ντεμαράζ όμως δεν σταματά εδώ , καθώς άλλες δύο μεταγραφικές κινήσεις είναι έτοιμες να ” κλείσουν ” μέχρι την επόμενη εβδομάδα και αναφερόμαστε φυσικά στην θέση του 6αριού-8αριού και στην θέση του στόπερ. Έχουν ακουστεί πολλά όνοματα όπως του Ζιλέ για το κέντρο , και του Βούκοβιτς για το κέντρο της άμυνας , αλλά προς το παρόν τίποτα δεν είναι σίγουρο και αναμένουμε εξελίξεις.

Συμπερασματικά , ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νωθρά την μεταγραφική του πολιτική και ” πότισε ” με ανησυχία τους φίλους του Ολυμπιακού. Οι τελευταίες εξελίξεις όμως , δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός κάνει ότι περνά απ’ το χέρι του προκειμένου να ενισχυθεί ποιοτικά στις θέσεις που ” χωλένει ” , και εν τέλει να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss