Ορκισμένες εχθρές επί σειρά ετών Θερόν – Τζολί: Τι έχει συμβεί

Δημοσίευμα της Sun, θέλει τον γοητευτικό Μπραντ Πιτ να έχει βρει θαλπωρή στην αγκαλιά της πανέμορφης Σαρλίζ Θερόν μετά το χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί. 

Μάλιστα, το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι Πιτ και η Θερόν ζουν έναν παραμυθένιο έρωτα με το ζευγάρι να διατηρεί μυστική σχέση και έχουν αποφασίσει να συναντιούνται prive σε δωμάτια ξενοδοχείων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 55χρονος Μπραντ Πϊτ γνώρισε τη 43χρονη Σαρλίζ Θερόν σε ένα πάρτι, ενώ τους είχε γνωρίσει ο πρώην της Σαρλίζ Θερόν, Σον Πεν. Τα δημοσιεύματα, μάλιστα, φιλοξενούν και λεπτομέρειες από εκείνη τη συνάντηση. Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εκείνη έπινε βότκα, αυτός εμφιαλωμένο νερό(μετά τον χωρισμό του με την Τζολί δεν έχει πιει σταγόνα). Όλο το βράδυ ήταν  επικίνδυνα κοντά κι αυτός είχε συνέχεια το χέρι του στη μέση της. Έδειχναν και οι δύο πολύ χαρούμενοι».

H πηγή της εφημερίδας υποστηρίζει πως το νέο ζευγάρι συναντιέται περίπου ένα μήνα, αρχικά σε φιλικό και χαλαρό επίπεδο, αλλά πλέον αισθάνεται τη μεταξύ του σχέση να έχει περάσει σε ένα άλλο, νέο επίπεδο.

Όμως, τι λέει η Αντζελίνα για όλα αυτά; Ήδη οι παπαράτσι έχουν αρχίσει να την ακολουθούν ξανά και  η Daily Mail φιλοξενεί θέμα με τίτλο: Η πρώτη εμφάνιση της Τζολί μετά τις φήμες ότι Πιτ – Θερόν είναι ζευγάρι. Μάλιστα, το άρθρο αναφέρει οτι Θερόν – Τζολί είναι ορκισμένες εχθρές από παλιά, αφού η σχέση τους είναι εκρηκτική με αφορμή κάποιους ρόλους σε ταινίες. Μάλλον η συγκεκριμένη εξέλιξη (αν ισχύει) θα χειροτερέψει αρκετά το κλίμα ανάμεσά τους.

Προς το παρόν, η  43χρονη Τζολί συνεχίζει τη ζωή της μαζί με τα παιδιά της και δεν απασχολεί καθόλου τα φώτα της δημοσιότητας.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss