Οσάμα Μπιν Λάντεν προς τζιχαντιστές: «Εγώ θα σας λέω πότε και πώς θα αυνανίζεστε»

Λεπτομέρειες για τις εντολές που έδινε ο Οσάμα Μπιν Λάντεν στους τζιχαντιστές, ακόμα και για σεξουαλικά ζητήματα, φέρνει στο φως η Daily Mail.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, ο Οσάμα ενέκρινε τον αυνανισμό των τζιχαντιστών στην περίπτωση που μεσολαβούσε μεγάλο χρονικό διάστημα για να έλθουν σε επαφή με την σύζυγό τους.

Μάλιστα, ο Λάντεν έδινε σαφείς οδηγίες προς τους ισλαμιστές τρομοκράτες για το πότε ήταν επιτρεπτός ο αυνανισμός. Η Daily Mail αποκάλυψε ότι υπάρχει και σχετική επιστολή. Έμπιστός του ανέφερε:

“Ο Οσάμα μπιν Λάντεν δεν έδινε μόνο οδηγίες στα μέλη της τρομοκρατικής του οργάνωσης για το πότε πρέπει να επιτεθούν οι τρομοκράτες αλλά για το πότε μπορούσαν να αυτοϊκανοποιηθούν”.

Η επίμαχη επιστολή έγραφε μεταξύ άλλων: «Ένα άλλο πολύ ιδιαίτερο και άκρως απόρρητο θέμα αφορά το πρόβλημα των αδελφών σε ατυχή αγαμία λόγω της έλλειψης διαθεσιμότητας των συζύγων τους… Προσευχόμαστε στο Θεό να τους απελευθερώσει… Κατά την άποψή μας, δεν έχουμε καμία αντίρρηση, οι αδελφοί μπορούν να αυνανίζονται υπό αυτές τις συνθήκες, δεδομένου ότι αυτό είναι μια ακραία περίπτωση».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss