Όταν η φαντασία οργιάζει: Η Charlize Theron μιλά για την ερωτική σκηνή με την συμπρωταγωνίστριά της

Όταν η Universal Pictures, έδωσε στήν δημοσιότητα το trailer τής ταινίας Atomic Blonde (μπορείτε να το δείτε εδώ), με τήν εκρηκτική (καί σέξυ) Charlize Theron, έκανε τη φαντασία των ανδρών να οργιάζει!

Τώρα καί μετά τήν προβολή της στό φεστιβάλ SXSW, έγινε εμμονή στό μυαλό τών ανδρών (ξανά!), τόσο γιά τήν ίδια τήν ταινία, αλλά πιό πολύ για την ερωτική σκηνή της ηθοποιού με την συμπρωταγωνίστριά της Sofia Boutella. 

Σέξι, θανάσιμη και επικίνδυνη είναι η ηρωίδα που υποδύεται η Charlize Theron στην νέα της ταινία Atomic Blonde, που κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Ιούλιο. Η ταινία διηγείται την ζωή μιας Βρετανίδας κατασκόπου της MI6, που φτάνει στο Βερολίνο τις παραμονές της Πτώσης του Τείχους, το 1989, προκειμένου να αποκαλύψει την ταυτότητα διπλών πρακτόρων. Ανάμεσα από πολύ… ξύλο, που ρίχνει και τρώει, η εντυπωσιακή Theron, έχει και μερικές πολύ σέξι σκηνές. Ξεχωρίζει το ερωτικό παιχνίδι με μια εξίσου λάγνα γυναίκα, την ηθοποιό Sofia Boutella, που υποδύεται μια κατάσκοπο από τη Γαλλία, με τήν οποία καταλήγει στο κρεβάτι.

Με τήν Theron παρούσα στο φεστιβάλ SXSW, μίλησε για τη σκηνή καθώς φυσικά όλοι οι δημοσιογράφοι ρωτούσαν γι’ αυτή.

“Η αποπλάνησή της; Ήταν πολύ εύκολο. Είναι πανέμορφη”, είπε η Theron και πρόσθεσε πως απόλαυσε τις ερωτικές σκηνές και πως η χημεία τους ήταν ισχυρή από την αρχή. “Ήταν απλά υπέροχο. Ήταν η μόνη ηθοποιός που κοιτάξαμε (σ.σ. στην οντισιόν). Υπήρχε κάτι πάνω της τόσο αθώο και συνάμα ισχυρό που την έκανε ιδανική για την ταινία”, αφηγήθηκε η σταρ.

“Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν άλλο να το κάνει”, συνέχισε. “Είναι μια χορεύτρια και είμαι και εγώ μια χορεύτρια” ανέφερε για τη συνεργασία τους.

“Το να είσαι γυμνή δεν είναι κάτι…” είπε για την ερωτική σκηνή και πρόσθεσε πως απλά την ενδιέφερε να δείχνει ρεαλιστικό.

Η συνέχεια στη μεγάλη οθόνη!

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss