Overdrive: Kαταιγιστική δράση σε συνδυασμό με αρκετή δόση χιούμορ (trailer)

Με δανεισμούς απο τις ταινίες The Italian Job και Gone in 60 Seconds κυκλοφόρησε το σπιντάτο trailer της νέας περιπέτειας του Scott Eastwood (The Fate of the Furious), με τον τίτλο Overdrive.

Η ιστορία επικεντρώνεται σε δυο αδέρφια, κλέφτες αυτοκινήτων, που ταξιδεύουν στα νότια της Γαλλίας για νέες ευκαιρίες, και καταλήγουν στο στόχαστρο ενός ντόπιου μαφιόζου. Ο Άντριου και ο Γκάρετ Φόστερ (Σκοτ Ίστγουντ και Φρέντι Θορπ) είναι κλέφτες που εξειδικεύονται στις κλοπές των πιο ακριβών και πολυτελών αυτοκινήτων. Προσλαμβάνονται για να κλέψουν μια εντυπωσιακή Bugatti του 1937, αξίας εκατομμυρίων ευρώ, στη Νότια Γαλλία.

Η ληστεία όμως δεν θα έχει καλό τέλος, όταν ο ιδιοκτήτης της Bugatti, και τοπικός μαφιόζος, ο Τζάκομο Μοριέ (Σάιμον Αμπκαριάν) τους πιάνει επ’ αυτοφώρω. Σε αντάλλαγμα της ζωής τους, τα δυο αδέρφια θα πρέπει να κλέψουν ένα αυτοκίνητο από την συλλογή του Μαξ Κλεμπ (Κλέμενς Σικ), μεγάλου αντίπαλου του Μοριέ. Το αυτοκίνητο δε αποτελεί το σημαντικότερο κομμάτι της συλλογής του Μοριέ, μια Ferrari του 1962. Στην σκηνοθετική καρέκλα θα δούμε τον νέο σκηνοθέτη Αντόνιο Νεγκρέ, σκηνοθέτη των τηλεοπτικών σειρών του DCVerse, «Arrow» και «The Flash».

Η ταινία Overdrive θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Ιουλίου, από την Tanweer.

Δείτε το trailer:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss