Πάμε Netflix: Τι θα δούμε τον Ιούλιο (video)

Πλούσιο το streaming “μενού” και αυτό τον μήνα απο το Netflix, με αγαπημένες σειρές να επιστρέφουν με νεα επεισόδια, με δυνατές πρεμιέρες, βραβευμένες ταινίες και πολύ… Marvel.

Σε μια άτυπη “λίστα κορυφής”, έχουμε την πρεμιέρα της ταινίας How It Ends (13/7) με τον βραβευμένο Forest Whitaker και τον Theo James (Divergent Series), όπου ένα μυστηριώδες και καταστροφικό συμβάν προκαλεί την εξάπλωση της παραπληροφόρησης και της βίας και ένας άντρας και ο αποξενωμένος πεθερός του αγωνίζονται στο χάος μιας διαλυμένης χώρας για να σώσουν την έγκυο σύζυγό του.(δείτε εδω το trailer)

Παρακάτω έχουμε το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Extinction (27/7), το οποίο αγόρασε το Netflix απο την Universal. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Michael Peña (Ant-Man) και η Lizzy Caplan (Now You See Me 2, Allied). Σύμφωνα με το σενάριο η Caplan και Pena είναι ζευγάρι, με τον δεύτερο να υποφέρει από επαναλαμβανόμενους εφιάλτες που έχουν να κάνουν με το θάνατο της οικογένειάς του. Μια εισβολή εξωγήινων κάνει την απειλή να μοιάζει όλο και πιο πραγματική, κάτι που αναγκάζει τον Pena να λάβει δραστικά μέτρα.

Απο το μέτωπο των σειρών, έχουμε την προσθήκη των Orange is the New Black με την πέμπτη σεζόν, τα πάντα καλά για μια επανάληψη Sherlock (σεζόν 4) και Suits (σεζόν 6) και φυσικά την τρίτη σεζόν του El Chapo. Απο “νεο αίμα” έχουμε την ιστορική σειρά Roman Empire: Reign of Blood: Master of Rome (27/7)

Το Netflix θα μας κακομάθει (όπως κάθε μήνα) και με αγαπημένες ταινίες, όπως το βραβευμένο με Oscar Fences, με τούς Viola Davis και Denzel Washington, ο οποίος έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία, θα μας “κανονίσει” βραδιές με blockbuster ταινίες όπως την σειρά The Fast and the Furious (1-5) και το συνεχόμενο άδειασμα του stock της Marvel, με τα Iron Man (1-3), Thor (1&2), Captain America (1&2) και φυσικά τους Avengers το μεγάλο box-office hit του 2012.

Αν λοιπόν περιμένεις με ανυπομονησία το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς, ψάχνεις να παρακολουθήσεις μία καινούρια, η προσπαθείς να εντοπίσεις την τέλεια ταινία για το βράδυ σου, δες παρακάτω το video που ακολουθεί.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss