Ποια εκπομπή του ΑΝΤ1 κόπηκε πριν ξεκινήσει;

Δεν τους προφταίνουμε πια εκεί στον ΑΝΤ1. Το πρωί, ο ΑΝΤ1 ενημέρωσε για το I am a Celebrity, get me out of Here! το οποίο φιλοδοξούσε να αποτελέσει μία εναλλακτική πρόταση στη μόδα που ακούει στο όνομα… Survivor! Πρόκειται για μία εκπομπή στην οποία παίρνουν μέρος 12 celebrities, οι οποίοι περνούν από διάφορες δοκιμασίες για να διεκδικήσουν την τροφή τους.

Η πρόταση για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, έγινε την προηγούμενη Παρασκευή και μάλιστα χτες έγιναν τα πρώτα ραντεβού με τους υποψήφιους παίκτες. Παρόλο που αρκετοί από αυτούς συζήτησαν ακόμα και γαι το μέγεθος της αμοιβής τους και ενημερώθηκαν ότι θα έφευγαν από την Αθήνα για τη Νότιο Αφρική τη Μεγάλη Εβδομάδα, τώρα μαθαίνουμε ότι τελικά το project δεν θα βγει στον αέρα τώρα, αλλά τον Σεπτέμβριο.

Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να κρατήσει τελικά το Your Face Sounds Familiar και το So you think you can dance, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός και να μην αλλάξει τίποτα για την ώρα!

Αυτό σημαίνει ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα παραμείνει στο πόστο του στο The 2night show και η παραγωγή του Your Face Sounds Familiar, θα συνεχίσει να ψάχνει για επώνυμους παίκτες που θα μεταμφιέζονται κάθε εβδομάδα!

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss