Ποιος αποχωρεί από το Survivor; Αγγελόπουλος, Χρανιώτης ή Χανταμπάκης;

Ίσως το καλύτερο επεισόδιο του Survivor να ήταν το χθεσινό, με την ομάδα των Διασήμων να χάνει την ασυλία και να αναγκαστεί να προχωρήσει σε ψηφοφορία αποχώρησης. Οι παίκτες του Survivor στην πλειοψηφία τους -και φυσικά, όπως τα είχε κανονίσει ο μέντοράς τους Χανταμπάκης– ψήφισε ξανά τον Γιώργο Αγγελόπουλο.
Η Ευρυδίκη, έχοντας την ατομική ασυλία «έδωσε» τον Γιώργο Χρανιώτη, ενώ η μέγιστη Ειρήνη Παπαδοπούλου «έδωσε» στο εξαγριωμένο κοινό τον Στέλιο Χανταμπάκη, βγάζοντας ξανά στους δρόμους όλους τους Έλληνες, αφού ζήσαμε στιγμές Euro 2004.

H στιγμή, λοιπόν, που όλοι περιμέναμε ήρθε! Χανταμπάκης υποψήφιος και συγκεκριμένα, μαζί με Γιώργο Αγγελόπουλο. Όπως ακριβώς το είχε ζητήσει και ο ίδιος, με την παραγωγή να μη θέλει να του… χαλάσει χατήρι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του GossipLife.gr, το κοινό αναμένεται να δικαιωθεί και να κάνει Ανάσταση λίγο νωρίτερα, αφού οι έξαλλοι τηλεθεατές και η… συμπαντική ενέργεια της Σόφης Πασχάλη θα λειτουργήσουν άψογα.

Τι εννοούμε; Μα φυσικά, όπως αναφέρουν πηγές του GossipLife.gr, ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι αυτός που αποχωρεί απο το Survivor και η έξοδός του θα είναι επεισοδιακή.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον, ο Ματσούκα ή η παραγωγή να του προσφέρει ένα είδος στολής-μεταμφίεσης, αφού η επιστροφή στην Ελλάδα αναμένεται δύσκολη για τον ίδιο, λόγω του τεράστιου κύματος haters.

Σημειώνεται, πως παρά το γεγονός ότι ο Γιώργος Χρανιώτης δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Survivor, οι τηλεθεατές τον ψήφισαν ακατάπαυστα προκειμένου να αποχωρήσει ο Στέλιος Χανταμπάκης, αφού η στήριξη του κοινού στον Αγγελόπουλο ήταν δεδομένη.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss