Ποιός διαρρέει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από το Survivor;

Η παραγωγή του Survivor και έπειτα απο έρευνα και την αφαιρετική μέθοδο που θα έλεγε και ο Τσανγκ, εντόπισε τελικά ποιός διαρρέει τις αποχωρήσεις πριν καν προβληθεί το επεισόδιο στο κανάλι του ΣΚΑΙ.

Κατεληξαν στο συμπέρασμα οτι φταιει το κινητό του παίχτη. Συγκεκριμένα οταν γυρίζουν το επεισόδιο και ανακοινώνουν ποιος παίχτης αποχωρει ο παίχτης που φεύγει απο τι παιχνίδι πηγαίνει στο ξενοδοχείο και το πρωτο που κανει ειναι να ανοίξει το κινητό του.

Εκεινη την στιγμή παραδίδονται στον παίχτη όλα τα μηνύματα που του εχουν σταλεί οσο καιρο το είχε κλειστό και πηγαίνει η αναφορά παράδοσης στον αποστολέα του μηνύματος.

Ετσι καταλαβαίνουν όσοι είχαν επικοινωνία με τον παίχτη οτι αυτός αποχωρει γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούσε να ανοίξει το κινητό του.

Οι δημοσιογραφοι λοιπόν που θέλουν να έχουν άμεση εικόνα στέλνουν μηνυμα στα κινητά των προτεινόμενων και μόλις τους έρθει η αναφορά παράδοσης ξερουν ποιος αποχώρησε.

Αυτη ειναι και η απάντηση στο οτι δεν ειναι ειναι στημένο το παιχνίδι. Βέβαια υπάρχει και το μεγαλο ερώτημα: Αφού το εχουν καταλάβει στην παραγωγή τον τροπο που γίνονται οι διαρροές απο το παιχνίδι γιατί δεν ζητούν απο τους παίχτες να ανοίξουν τα κινητά τους αφού προβληθεί το αντίστοιχο επεισόδιο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss