Η Pixar εντυπωσιάζει πάλι: Coco, ένα μιούζικαλ στη Χώρα των νεκρών (trailer)

Ακόμα καλά, καλά δέν έχει κυκλοφορήσει το Cars 3 καί η Pixar, με τόν τρόπο πού μόνο αυτή ξέρει, μάς κάνει να ανυπομονούμε ήδη γιά το Coco, τήν νέα της ταινίας, πού θα βγεί στίς αίθουσες στίς 22 Νοεμβρίου.

Σε αυτό το πρώτο tailer, βλέπουμε τον 12χρονο Miguel καθώς περιπλανάται στη Χώρα των Νεκρών, παρέα με τον φίλο του Hector, σε ένα ταξίδι με στόχο να ανακαλύψουν το μυστικό που εξηγεί τον φόβο της οικογένειας του Miguel για τη μουσική. Η ταινία εμπνέεται από τη Μέρα των Νεκρών, θέμα το οποίο ξαναείδαμε στό πρόσφατο Book of Life (2014), σε παραγωγή Guillermo del Toro, αλλά εδώ μιλάμε γιά τήν Pixar, η οποία με τήν αισθητική της, γιά αλλη μιά φορά το πόσο υπέροχη δουλειά έχει κάνει το στούντιο στο να αποδώσει, με χρώμα και αρκετή φαντασία, τήν Χώρα τών Νεκρών καί ταυτόχρονα να διαλέγει ένα τολμηρό θέμα, την ίδια την ιδέα του θανάτου. Χαρτομάντηλα κανείς;

 

Στη σκηνοθεσία συναντάμε τον Lee Unkrich, στον οποίο χρωστάμε το Toy story 3, και στο σενάριο τον Adrian Molina, ο οποίος έχει δουλέψει σε ταινίες όπως το Monsters Univerity καί The Good Dinosaur.
Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου του 2017.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss