Πόσα χρήματα για άρρωστα παιδιά μάζεψε ο Γιώργος Μαυρίδης «χτυπώντας» τατουάζ

«Μαζέψαμε 11.986 ευρώ και μ’ αυτά τα χρήματα θα αγοράσουμε 2 Διφασικούς Απινιδωτές με Εξωτερικό διαθωρακικό βηματοδότη κατάλληλο για παιδιά. Αυτά τα εργαλεία λείπουν από την κλινική και θα βοηθήσουν το έργο των γιατρών για την καλύτερη νοσηλεία των παιδιών. Σας ευχαριστούμε!”…

Ένα μεγάλο ποσό συγκέντρωσε ο Γιώργος Μαυρίδης, χτυπώντας τατουαζ με στόχο να δοθούν χρήματα σε υποδομές για παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικες ασθένειες και χρονιές παθήσεις.

Ουρές κόσμου συγκεντρώθηκαν για ένα τατουάζ του Γιώργου, συμβάλλοντας στην αγορά ιατρικού εξοπλισμού για την Παιδιατρική Παιδοογκολογική Κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Φανερά συγκινημένος έγραψε στο Facebook

«Πραγματικά δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτό που συνέβη σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Τα παιδιά μου μέσα στο στούντιο και κάτω στο καφέ που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να εξυπηρετήσουν όλο τον κόσμο και δούλεψαν εθελοντικά.

Γονείς και παιδιά απ’ την κλινική, που ήρθαν ακόμα μια φορά και βοήθησαν να υλοποιήσουμε την δράση μας. Τον διευθυντή της Παιδιατρικής κ. Γιαννόπουλο και την ομάδα του από το ΑΧΕΠΑ για την στήριξη.

Και τέλος σε όλους εσάς που καθίσατε ακόμα μια φορά για ατελείωτες ώρες για να προσφέρετε το υστέρημά σας. Είστε οι μεγαλύτεροι μάγκες που έχω γνωρίσει κι σας αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια», έγραψε στο Facebook.

«Μαζέψαμε 11.986 ευρώ και μ’ αυτά τα χρήματα θα αγοράσουμε 2 Διφασικούς Απινιδωτές με Εξωτερικό διαθωρακικό βηματοδότη κατάλληλο για παιδιά. Αυτά τα εργαλεία λείπουν από την κλινική και θα βοηθήσουν το έργο των γιατρών για την καλύτερη νοσηλεία των παιδιών. Σας ευχαριστούμε!”

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss