Πόσα “καθαρίζουν” οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones; (Spoiler: Πολλά!)

Το Game of Thrones, έχει γίνει, πλέον και απο πολλές απόψεις, η εμπορικότερη σειρά – και σίγουρα το καμάρι στην ιστορία του HBO – όλων των εποχών.

Οπότε δεν αποτελεί έκπληξη οι ηθοποιοί – όσοι φυσικά έχουν “ζήσει” μετά και το τέλος της 7ης σεζόν – να πηγαίνουν “ταμείο”! Αν λοιπόν είχατε ποτέ την απορία πόσα “βγάζει” ένας πρωταγωνιστικός ρόλος, στο Westeros, το Variety και η Σιδηρά Τράπεζα του Μπράαβος (εντάξει πλάκα κάνουμε… η και οχι;), έχουν την απάντηση.

Στήν έρευνα του περιοδικού για τις αμοιβές των ηθοποιών για το 2017, το cast του GOT, η Emilia Clarke, ο Nikolaj Coster-Waldau, ο Peter Dinklage, ο Kit Harington και η Lena Headey, βρέθηκε στίς πρώτες θέσεις με το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 500.000 χιλ. δολαρίων… ο καθένας και για κάθε επεισόδιο(!)

Ναι, καλά διαβάσατε… ανά επεισόδιο, κάτι που σημαίνει ότι μια πλήρης σεζόν 13 επεισοδίων βάζει στόν τραπεζικό τους λογαριασμό κάτι παραπάνω από $ 6 εκατομμύρια. Μάλιστα την ίδια στιγμή που σύμφωνα με τον κατάλογο, αυτό είναι το ίδιο ποσό που παίρνει ο Kevin Spacey για ένα επεισόδιο του House of Cards, και λίγο περισσότερο από ό,τι πληρώνεται η Claire Danes για κάθε επεισόδιο του Homeland.

Φυσικά δεν ξεχνάμε και τον δημιουργό George RR Martin, του οποίου οι εισπράξεις από το ΗΒΟ φτάνουν τα 15 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο, ενώ από τα δικαιώματα των βιβλίων κερδίζει άλλα 10 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο, κάνοντας τον έτσι μετά την συγγραφέα του Harry Potter J.K. Rowling, τον 2ο πιο ακριβοπληρωμένο συγγραφέα της εποχής μας.

Για να νιώσετε, πάντως, λίγο καλύτερα απο την ζαλάδα των δολαρίων που χορεύουν στήν αμερικάνικη τηλεόραση, κάντε ενα κλίκ εδω (στήν πλήρη λίστα του Variety), για να δείτε και μερικά πιο “ταπεινά” paycheck.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss