Πόσο Netflix … θα δούμε τον Οκτώβριο (video)

Μπορεί τόσες μέρες ο καιρός να μην έλεγε να ξεκολλήσει από το καλοκαίρι , αυτές τις μέρες όμως μας έδειξε τα δόντια του. Ε και; Το Netflix να είναι καλά που -ειδικά- αυτό τον μήνα , μας δίνει αφορμή για ατελείωτο binge watching , με σειρές , ταινίες και οτι άλλο τραβάει η όρεξή σου.

Ας τα πάρουμε , όμως , απο την αρχή … ξεκινώντας με τις σειρές που ξεχωρίζουν τούτο τον μήνα.

Την μεγάλη διάκριση για τον μήνα Οκτώβριο , λαμβάνει μια σειρά η οποία αυτή την στιγμή “στρογγυλοκάθεται” στήν κορυφή του Rotten Tomatoes με ενα ωραιότατο 100%. Μιλάμε για την δραματική σειρά τρόμου The Haunting Of Hill House (πρεμιέρα στίς 12/10), την τηλεοπτική μεταφορά της κλασικής (πλέον) νουβέλας , που έγραψε η Shirley Jackson το 1959 , και η οποία θεωρείται ως μια απο τις καλύτερες ιστορίες φαντασμάτων του 20ου αιώνα. Το διάσημο βιβλίο της Shirley Jackson έχει μεταφερθεί δυο φορές στον κινηματογράφο. Η πρώτη και για πολλούς καλύτερη μεταφορά έγινε το 1963 υπο τις σκηνοθετικές οδηγίες του Robert Wise, ενώ η δεύτερη ήρθε το 1999 απο τον σκηνοθέτη Jan de Bont και με πρωταγωνιστές τους Liam Neeson και Catherine Zeta-Jones. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Mike Flanagan , ο οποίος είχε σκηνοθετήσει για λογαριασμό του Netflix και την μεταφορά του βιβλίου του Stephen King , Gerald’s Game και με πρωταγωνίστρια την Carla Gugino την οποία θα δούμε και στήν νεα σειρά , ενω την παραγωγή έχει αναλάβει η Amblin TV του Steven Spielberg. (δείτε εδω το trailer)

Παρακάτω (και χωρίς σειρά προτίμησης) έχουμε … από τους παραγωγούς της σειράς ταινιών “Κάθαρση” και του “Lore“, τη σειρά Haunted (πρεμιέρα 19/10) που μάς δίνει μια ανατριχιαστική γεύση από τις εμπειρίες ανθρώπων που έζησαν τρομακτικά, ιδιαίτερα, μεταφυσικά, καθώς και άλλα ανεξήγητα φαινόμενα, τα οποία συνεχίζουν να τους στοιχειώνουν , την σειρά Chilling Adventures of Sabrina (πρεμιέρα 26/10) η οποία , καθώς τα 16α γενέθλιά της πλησιάζουν , πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον κόσμο των μαγισσών της οικογένειάς της και τον κόσμο των ανθρώπων των φίλων της (trailer) , ενω δεν ξεχνάμε και την μεγάλη επιστροφή του Daredevil (19/10) με την τρίτη του σεζόν (trailer).

Στίς 19/10 επίσης βγαίνει  η δραματική σειρά Wanderlust , με την Toni Collete , στόν ρόλο μιας ψυχοθεραπεύτριας , η οποία προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή τη σχέση της με τον άντρα της , μετά από ένα ατύχημα που τους έκανε να επανεκτιμήσουν τη σχέση τους , και στίς 5/10 έρχεται απο την Ισπανία μια νεανική σειρά με τον τίτλο Elite , και την υπόθεση να περιστρέφεται γύρω απο την ζωή τριών παιδιών της εργατικής τάξης οι οποίοι παίρνουν υποτροφία για το πιο ελίτ λύκειο της Ισπανίας και πιστεύουν ότι αυτή είναι η ευκαιρία τους. Όταν όμως ένας από τους συμμαθητές τους βρίσκεται νεκρός , όλοι είναι ύποπτοι (δείτε εδω το trailer)

Να θυμήσουμε οτι μαζί με όλες τις νέες κυκλοφορίες , επιστρέφουν και αγαπημένες σειρές με ολοκαίνουρια επεισόδια: Better Call Saul: Season 4 (2/10) , Riverdale: Season 3 (11/10) , Black Lightning: Season 2 (16/10) , Dynasty: Season 2 (13/10) , Legends of Tomorrow , Flash και πολλές άλλες.

Wanderlust , Toni Collete

Και περνάμε στο κεφάλαιο ταινίες. Και εδω αυτό τον μήνα έχουμε έναν μικρό πανικό με αξιόλογους τίτλους , όλους παραγωγές του Netflix.

Ξεκινάμε με την ταινία July 22 (πρεμιέρα 19/10) , σε σενάριο και σκηνοθεσία του υποψήφιου για Oscar Paul Greengrass (Captain Phillips, United 93) , η οποία βασίζεται στο βιβλίο της Åsne Seierstad “One of Us: The Story of an Attack in Norway – and Its Aftermath” και μας αφηγείται τα γεγονότα που ακολούθησαν την πιο αιματηρή τρομοκρατική επίθεση που έγινε ποτέ στην Νορβηγία , εκεί οπού στίς 22 Ιουλίου του 2011, 77 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένας ακροδεξιός εξτρεμιστής εκπυρσοκρότησε παγιδευμένο αυτοκίνητο στο Όσλο κι έπειτα εισέβαλε σε μια κατασκήνωση νεολαίας και άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως (δείτε εδω το trailer).

Παρακάτω ξεχωρίζουμε τις ταινίες … Apostle (πρεμιέρα 12/10), το θρίλερ του σκηνοθέτη Gareth Evans (The Raid) και με πρωταγωνιστή τον Dan Stevens (Beauty and the Beast, Downton Abbey) , ο οποίος υποδύεται έναν άνδρα που ταξιδεύει στο Λονδίνο του 1905 αναζητώντας τη χαμένη αδερφή του, που έχει απαχθεί από μια θρησκευτική αίρεση με φονικές διαθέσεις (trailer) , έχουμε το βασισμένο σε αληθινά γενότα Operation Finale (1/10) , με πρωταγωνιστές τον βραβευμένο με Όσκαρ Ben Kingsley  και τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα Oscar Isaac , τούς οποίους παρακολουθούμε στήν τολμηρή και πανέξυπνα εκτελεσμένη αποστολή για τη σύλληψη του Άντολφ Άιχμαν, ενός από τους αρχιτέκτονες του Ολοκαυτώματος (trailer) , και στίς 10/10 όπου έχουμε την sc-fi περιπέτεια Illang: The Wolf Brigade , όπου το 2029, μια ειδική μονάδα της αστυνομίας της Νότιας Κορέας έρχεται αντιμέτωπη με μια τρομοκρατική ομάδα που απειλεί να ανατρέψει τον πολυετή αγώνα για την ένωση της Κορέας (trailer).

Το Netflix θα μας κακομάθει (όπως κάθε μήνα) και με αγαπημένες ταινίες, οι οποίες καλύπτουν κάθε γούστο … και ανάγκη. Αυτό τον μήνα, λοιπόν, έχουμε την κατηγορία HOME CINEMA ,  με το μενού να είναι ιδιαιτέρως δελεαστικό με: Ghost in the Shell , Hannibal , Legion , Meet Joe Black , Passengers , Kubo and the Two Strings , Secret Life of Pets , Death at a Funeral και πολλές , πολλές ακόμα.

Αν λοιπόν περιμένεις με ανυπομονησία το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς , ψάχνεις να παρακολουθήσεις μία καινούρια, η προσπαθείς να εντοπίσεις την τέλεια ταινία για το βράδυ σου , δες παρακάτω το video που ακολουθεί.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss