Πότε θα δούμε τόν 3ο κύκλο του True Detective;

Ο πρώτος κύκλος ενθουσίασε και απογείωσε την καριέρα του Matthew McConaughey. Ο δεύτερος άφησε πολλά ερωτηματικά. Και μετά… σιωπή.

Σύμφωνα με τα – τότε – λεγόμενα του νέου διευθυντή προγράμματος του HBO, Casey Bloys , η ύπαρξη ένας τρίτου για τον True Detective ήταν σχεδόν απίθανη. Ο δημιουργός βέβαια της σειράς, Nic Pizzolatto, έχει βέβαια συμβόλαιο με το κανάλι μέχρι το 2018 αλλά στις άμεσες προτεραιότητες του δε βρισκόταν ένας ακόμα κύκλος True Detective, αλλά κάτι εντελώς καινούριο.
Μάλιστα σε προηγούμενες δηλώσεις του ο Pizzolatto είχε αποκαλύψει ότι είχε πιεστεί αρκετά για να δημιουργήσει τον δεύτερο κύκλο της σειράς και γι’ αυτό είχε αμφιβολίες για το τελικό αποτέλεσμα.
Αλλά στο Hollywood ποτέ μη λες ποτέ, γιατί φαίνεται ότι το πρότζεκτ δεν έχει εγκαταλειφθεί από το ΗΒΟ.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Entertainment Weekly, ο Pizzolatto δηλώνει έχει ήδη γράψει τα πρώτα δύο επεισόδια του 3ου κύκλου. Και τα ακόμα πιο συναρπαστικά νέα θέλουν να συνεργάζεται με τον David Milch, του εξαιρετικού Deadwood και του NYPD Blue.
Φαίνεται πώς και οι ιδέες βρέθηκαν και ο συνεργάτης του Pizzolatto. Περιμένουμε με ανυπομονησία και τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ καί κυρίως, το νέο καστ.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss