Που αφήνει την περιουσία των 105 εκ. λιρών ο Τζορτζ Μάικλ

Ο Τζορτζ Μάικλ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων σε ηλικία 53 ετών βυθίζοντας στο πένθος εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο, εκτιμάται ότι είχε μια περιουσία αξίας 105 εκατομμυρίων λιρών.

Και σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, ο πλούτος του διάσημου τραγουδιστή, θα μοιραστεί σε συγγενείς του και στα διάσημα βαφτιστήρια του.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωρος σε φιλανθρωπίες, στους φίλους του και την οικογένειά του όσο ζούσε, αφήνει πίσω του μεγάλη περιουσία.

Ο Μάικλ, ο οποίος έχει αφήσει διαθήκη, φημολογείται ότι αφήνει μεγάλο μέρος της περιουσίας του στα βαφτιστήρια του, στα οποία είχε μεγάλη αδυναμία.

Μεταξύ των βαφτιστηριών του, είναι τα παιδιά του Martin Kemp, τους Ρόμαν και Χάρλεϊ, αλλά και η κόρη της πρώην Spice Girl Τζέρι Χάλιγουελ.

Είναι επίσης νονός των δύο παιδιών του εξαδέλφου του Αντρου από την Κύπρο, ενώ αναμένεται να αφήσει χρήματα και στις δυο αδελφές του αλλά και τον φίλο του Fadi Fawaz, ο οποίος τον βρήκε νεκρό στο διαμέρισμά του.

Ο πλούτος του Τζορτζ Μάικλ περιλαμβάνει ένα χαρτοφυλάκιο ακινήτων που αποτελείται από το αξίας 5 εκατ. λιρών σπίτι του στο Oxfordshire, το αξίας 8 εκατ. λιρών αρχοντικό του στο Highgate, στο Βόρειο Λονδίνο, ένα διαμέρισμα 2.5 εκατ. στο Λος Άντζελες και ένα παραλιακό σπίτι αξίας 3,5εκ στο Σίδνεϊ, το οποίο αγόρασε το 2010.

 

Παράλληλα, μαζί με τον πρώην φίλο του Kenny Goss έχει επενδύσει πολλά χρήματα στην τέχνη, ξοδεύοντας τεράστια ποσά σε σύγχρονα κομμάτια Βρετανών καλλιτεχνών όπως Banksy, Damien Hirst και Tracey Emin.

Επιπλέον, οι πωλήσεις των δίσκων του που ανέρχονται σε πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμ, ενισχύουν τον τραπεζικό του λογαριασμό, ενώ έχει κερδίσει πολλά χρήματα και από τις περιοδείες του και τις εμφανίσεις του σε εκδηλώσεις εκατομμυριούχων.

Και το αφεντικό του Top Shop, o Sir Philip Green, τον πλήρωσε παραπάνω από 1,5 εκατομμύρια λίρες για να τραγουδήσει στο 55ο πάρτι γενεθλίων του το 2007.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss