Prince Harry: Ο πρίγκιπας που ήθελε να είναι ένας κοινός θνητός

Το σύμπαν ενός πρίγκιπα ή μιας πριγκίπισσας φαντάζει ιδανικό στα μάτια ενός κοινού θνητού. Το γιατί δεν θέλει ερώτημα: εκατομμύρια στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς χωρίς να έχουν δουλέψει ούτε ένα λεπτό στη ζωή τους, φήμη, λάμψη

πάρτι, δεξιώσεις, ταξίδια και διακοπές διαρκείας. Ζωή σαν παραμύθι! Είναι όμως στην πραγματικότητα έτσι ή είναι μια πολύ επιφανειακή προσέγγιση του να είσαι γαλαζοαίματος;

Αν αποδεχθεί κάποιος ότι τα χρήματα δεν φέρνουν τη ευτυχία, μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι και οι γαλαζοαίματοι είναι άνθρωποι και η ψυχολογία τους ποικίλλει. Η Diana, ίσως η πιο αγαπητή πριγκίπισσα που πέρασε ποτέ από τον πλανήτη, δεν ήταν ευτυχισμένη. Το ίδιο και η Grace Kelly του Μονακό. Τι και αν ήταν όμορφες, πλούσιες και διάσημες;

Και κάπως έτσι φτάνουμε στον πρίγκιπα Harry, που φαίνεται να είναι αντισυμβατικός, όπως και η αείμνηστη μητέρα του, ειλικρινής και να “σπάει” με τις εξομολογήσεις του, το πριγκιπικό του προφίλ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Mail on Sunday” παραδέχθηκε ότι υπήρξε ένα χρονικό διάστημα, κατά το οποίο ήθελε να παραιτηθεί του τίτλου του.

Αυτό συνέβη μετά το στρατό. Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Ο στρατός ήταν η καλύτερη “απόδραση” που μπορούσα να κάνω” και  συνέχισε: ” Αισθάνθηκα σαν να έκανα πραγματικά κάτι. Είχα μια βαθειά κατανόηση για τους ανθρώπους, που προέρχονταν από διαφορετικά κοινωνικά επίπεδα και ένιωσα μέρος μιας ομάδας. Δεν ήμουν ο πρίγκιπας. Ήμουν ο Harry”.

Η χαρά του δεν κράτησε πολύ! Μετά από 10 εβδομάδες παραμονής στο Αφγανιστάν, ένα περιοδικό “πρόδωσε” την τοποθεσία που βρισκόταν και απομακρύνθηκε από τον στρατό για λόγους ασφαλείας.

Και τότε, όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε, ήθελε να παραιτηθεί του τίτλου του και να ζήσει ως ένας απλός θνητός.

Στη συνέχεια αναθεώρησε και αποφάσισε να συνεχίσει αλλά να εκμεταλλευτεί τον τίτλο του προς όφελος εκείνων που έχουν πραγματική ανάγκη. Κι έτσι, έκανε αυτό που έκανε και η μητέρα του: αφοσιώθηκε στις φιλανθρωπίες.

Και φυσικά όλα αυτά με τις ευλογίες της γιαγιάς Ελισάβετ, που κάποια στιγμή, δεν πρόλαβαινε να δίνει εντολές στο Παλάτι, για να “μαζεύουν” οι αρμόδιοι τα ασυμμάζευτα του πρίγκιπα Harry!

 

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss