Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Κοκκινάκη μετά την αποχώρηση από το Survivor

Στις κατηγορίες που διατυπώθηκαν από τον Γιάννη Σπαλιάρα ότι προχώρησε σε «μαγείρεμα» της ψηφοφορίας αναφέρθηκε ο Κώστας Κοκκινάκης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor.

«Το ότι εγώ με τη Λαούρα συνεννοηθήκαμε – κάτι που είπε ο Σπαλιάρας στο προηγούμενο συμβούλιο νομίζω- ότι μαγείρεψα με τη Λάουρα το να βγει υποψήφιος ο Λάμπρος, είναι κάτι που προφανώς εκείνη τη στιγμή μπορεί κάποιοι να το είδαν περίεργο, ύποπτο, αλλά επίσης είναι κάτι που δεν μπορώ να γνωρίζω εγώ και το είπα και την προηγούμενη φορά ότι δεν ήξερα τι θα ψηφίσει ο καθένας.

Για να μην αφήσω να αιωρείται τίποτα, τους ορκίστηκα κιόλας ότι έγινε εντελώς τυχαία. Το ξανανέφερε ο Σπαλιάρας, προφανώς μέσα στην πικρία του -δεν ξέρω για ποιον λόγο… Θεωρώ ότι ήταν εκείνη τη στιγμή μια κακία του Γιάννη και ίσως μια ανοησία από τα άλλα παιδιά που του ανέφεραν κάτι τέτοιο. Αν δεν πίστεψαν αυτό που είχα πει, πραγματικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Εγώ είμαι καθαρός σαν άνθρωπος και ό,τι είχα να πω το έλεγα μπροστά σε όλους», ανέφερε.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss