Η πρώτη δημόσια εξομολόγηση της Μίνα Αρναούτη, στον Αντώνη Σρόϊτερ

Η Μίνα Αρναούτη πήρε απόφαση να μιλήσει τώρα που υπάρχει η απόφαση του δικαστηρίου, η οποία την απαλλάσσει από την εικασία της οικογένειας ότι οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο, ενώ ομολόγησε ότι πριν από αυτό φοβόταν να μιλήσει.

Για τη λέσχη και την χαρτοπαιξία:

“Εκείνη την ημέρα έκανε πρόβες στο κέντρο που θα εμφανιζόταν. Μίλησε με τη Φρόσω και ήρθε και μας βρήκε εκεί που ήμασταν. Εμένα ο Παντελής όταν μου είπε “αν θέλεις να έρθεις εκεί”, μου είπε ότι θα πάμε σε ένα σπίτι που είναι ο φίλος μου ο τάδε, να παίξουμε λίγο πόκερ, να γελάσουμε. Εγώ δεν φαντάστηκα ότι μπορεί αυτό να μην είναι σπίτι. Να είναι σπίτι-λέσχη. Όταν έφτασα εκεί, διαπίστωσα ότι ήταν πολλά τα λεφτά που παίζανε. Ότι ήταν πιο επαγγελματικό. Εγώ δεν είδα ποτέ χρήματα να φεύγουν από τα χέρια του Παντελή. Δεν είχαν σκοπό ποτέ να πάρουν χρήματα από τον Παντελή, αυτό είχα καταλάβει”.

Για το πόσο είχε πιεί ο Παντελίδης:

«Εκείνο το βράδυ σε καμία περίπτωση δεν έβλεπα έναν μεθυσμένο άνθρωπο. Είχα πιει κι εγώ αλλά θεωρώ οτι δεν έφταιγε τόσο πολύ το αλκοόλ. Αυτή την αίσθηση είχα όταν φύγαμε από το σπίτι. Ο Παντελής ήταν ευδιάθετος εκείνο το βράδυ, έλεγε ανέκδοτα, μιλούσε για την πρεμιέρα του ώσπου εκείνος σηκώθηκε και φύγαμε. Δεν έδειχνε μεθυσμένος. Αν το ένιωθα αυτό θα είχα φύγει με ταξί. Έκανε αυτό που ήθελε εκείνος. Δεν θα με άκουγε αν του έλεγα μην οδηγείς. Αλλά δεν τέθηκε καν σαν θέμα αυτό. Εγώ θα πήγαινα σπίτι μου ή θα με άφηναν κάπου κοντά στο σπίτι. Ο Παντελής οδηγούσε, η Φρόσω συνοδηγός κι εγώ καθόμουν πίσω από τη Φρόσω. Δεν φορούσε κανείς ζώνη. Ο Παντελής ξεκίνησε κανονικά, αρχικά.

Για το αυτοκίνητο και την οδήγηση του Παντελίδη:

“Εγώ πρώτη φορά μπήκα σε αμάξι που οδηγούσε ο Παντελής. Δεν τον είχα ξαναδεί να οδηγεί. Από την αρχή του έλεγα να μην τρέχει. Πριν το ατύχημα δεν μιλάγαμε καθόλου μεταξύ μας. Ο Παντελής οδηγούσε, η Φρόσω τσέκαρε κάτι μηνύματα στο κινητό της… Την ώρα του ατυχήματος του είπα: “Παντελή μην τρέχεις γιατί φοβάμαι”. Εκείνος αύξησε  ταχύτητα και τότε έβαλα τη ζώνη μου. Δεν είναι ότι δεν με άκουσε αλλά αδιαφόρησε για αυτό που του είπα. Ανησύχησα και δεν πρόλαβα να τα σκεφτώ όλα και έγινε το ατύχημα. Κατάλαβα ότι πήγαινε για τον τοίχο. Είχα την αίσθηση ότι δεν μπορούσε να το ελέγξει. Σαν να το άφησε να φύγει. Δεν θυμάμαι ότι προσπάθησε να το μαζέψει. Δεν τον είχε πάρει ο ύπνος, έτσι πιστεύω. Θυμάμαι ότι άκουσα μια κραυγή της Φρόσως”

Για τον πόλεμο που είχε ξεσπάσει στο facebook:

«Όταν έλεγαν ότι οδηγός ήταν η Φρόσω κι όχι ο Παντελής ένιωθα μεγάλο εκνευρισμό. Παρουσίαζαν μια ψεύτικη εικόνα πάνω στο δικό μου δράμα. Ήταν ένα απλό τροχαίο και κάποιοι προσπάθησαν να με ενοχοποιήσουν. Θέλανε να αθωωθεί ο ήρωάς τους και το καταλαβαίνω. Αλλά εγώ δεν βγήκα ποτέ και να πω ότι ο Παντελίδης φταίει για το τροχαίο κι ότι το πλήρωσε με τη ζωή του. Η ζωή μου είναι ακόμα στα νοσοκομεία και ήθελα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Με έλεγαν ψευδομάρτυρα και δεν νομίζω ότι είναι κάποιο παράσημο για να κυκλοφορώ περήφανη”.

Για την οικογένεια του Παντελίδη:

Δεν κρατάω κάποια κακία στην οικογένεια του Παντελίδη. Εφόσον μαθεύτηκε η αλήθεια θεωρώ ότι είμαι πολύ αδικημένη από την οικογένεια του Παντελή. Δέχτηκα μεγάλο πόλεμο και δεν είπαν ποτέ να αφήσουμε αυτό το κορίτσι να σταθεί στα πόδια του. Περιμένω μια συγγνώμη από τον Φίλιο. Ο αδερφός του Παντελή με στοχοποίησε, ότι είμαι ψευδομάρτυρας και ότι κάνω παράνομες δουλειές. Δεν εχω μετανιώσει για όσα έγραψα, δέχτηκα πόλεμο και υπερασπίστηκα τον εαυτό μου. Είμαι πολύ περήφανη για αυτά που είπα. Με ενδιέφερε η εικόνα μου και δεν με ενδιέφεραν τα χρήματα της αποζημίωσης. Έπρεπε να μιλήσουν μαζί μου πρώτα και δεν ήρθαν ποτέ στο νοσοκομείο να με δουν.

Πραγματικά, καταλαβαίνω πολύ τον πόνο αυτής της μάνας. Τι να πεις σε μια μητέρα που έχασε το παιδί της. Όλα αυτά έπρεπε να γίνουν σιωπηλά όμως. Φοβάμαι να πάω να μιλήσω σε αυτούς τους ανθρώπους με τόσο πόλεμο που δέχτηκα. Αν ζούσε ο Παντελής δεν θα ζητούσα καμία αποζημίωση αλλά και ο ίδιος ο Παντελής ήταν τόσο καλός που δεν θα με άφηνε χωρίς αποζημίωση, γιατί έτσι ήταν ο Παντελής. Όταν γίνεται κάποιο ατύχημα βγαίνουν κάποιες αποζημιώσεις, αυτό ζητάω κι εγώ. Δεν έχω πάει ποτέ στο σημείο που βρίσκεται τώρα ο Παντελής, νιώθω παρείσακτη. Θα ήθελα πολύ να πάω. Ίσως κάποια στιγμή το κάνω”.

Η Μίνα Αρναούτη μίλησε για την δύσκολη περίοδο της αποθεραπείας της, τα έξι χειρουργεία και την προσπάθεια που δεν έχει ακόμα τελειώσει να επανέλθει μετά το τροχαίο σε κανονικούς ρυθμούς στην πρώτη τηλεοπτική εκπομπή στην οποία αποφάσισε να μιλήσει, στον Αντώνη Σρόϊτερ, στην εκπομπή Αυτοψία στον Alpha.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss