Το πρώτο trailer της σειράς Cobra Kai, ξυπνάει μνήμες …1984!

Όλοι (η σχεδόν όλοι) θα θυμάστε το περίφημο “Χτύπημα του Γερανού”, με το οποίο ο Daniel LaRusso νικάει τον Johnny Lawrence, στήν ταινία The Karate Kid του 1984. Και αν οχι θα σας το θυμίσουμε εμείς παρακάτω…

Τι απέγινε όμως εκείνο το κακομαθημένο πλουσιόπαιδο, μετά την ντροπιαστική του ήττα; Μάλλον το πήρε πολύ βαριά, γιατί έπρεπε να περάσουν 34 ολόκληρα χρόνια, ώστε να βγεί απο την αφάνεια και να ξανανοίξει την σχολή που τον ανέδειξε… την σχολή Cobra Kai.

Αυτός όμως θα είναι και ο τίτλος της τηλεοπτικής σειράς 10 επεισοδίων, η οποία θα προβληθεί στη συνδρομητική υπηρεσία του YouTube, το κανάλι YouTube Red, ενω ηδη απο χθές κυκλοφόρησε το πρώτο trailer, το οποίο ηδη μέσα σε κάτι λιγότερο απο 24 ώρες έχει κοντά στο ενα εκατομμύριο views.

Με την ημερομηνία προβολής να μην έχει γίνει ακόμη γνωστή, λίγα έχουν βγεί “τήν φόρα”. Απο τα λίγα όμως που γνωρίζουμε είναι οτι το Cobra Kai βρίσκει τους δύο μεγάλους αντιπάλους της πρώτης ταινίας, στο σήμερα, να έχουν εντελώς διαφορετικές ζωές, με τον Daniel να είναι ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης που πουλάει αυτοκίνητα, αλλά παράλληλα παλεύει να βρεί ισσοροπία στήν ζωη του χωρίς την καθοδήγηση του μέντορά του Mr. Miyagi,  ενώ ο Johnny τα έχει βρει σκούρα και κάνει μια τελευταία προσπάθεια ανάκαμψης ανοίγοντας ξανά τη σχολή καράτε Cobra Kai από την ταινία.

Στο προσκήνιο θα μπούν και τα δυο παιδιά των πρωταγωνιστών, τα οποία (μάλλον) θα τούς ξαναφέρουν αντιμέτωπους… πρόσωπο με πρόσωπο.

Οι Ralph Macchio και William Zabka επιστρέφουν στους εμβληματικούς ρόλους τους, ενώ η Mary Mouser θα υποδυθεί την κόρη του Daniel, Samantha Larusso.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss